Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem vagy a gyermek...

A szerelem vagy a gyermek iránti szeretet az erősebb?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 00:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kérdező, milyen a viszonyod anyukád pasijával?
2012. febr. 19. 00:41
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát nagyon hullámzó.én utálom őt.de amikor beszélgetünk persze hogy nem mutatom ki..igyhát eléggé furcsa
2012. febr. 19. 00:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

00.39

egyetértek veled, pedig én már nem is vagyok olyan fiatal :). szerintem sok pár itt hibázza el... de ha a vér szerinti apa és anya elhagyja egymást és új partner kerül a képbe vagy ha az apa nem bánik jól a gyerekkel (még ha a sajátja is), a gyerek mellett kell kiállni. egyrészt azért, mert az egy életre szóló, elszakíthatatlan kötelék, másrészt mert a gyerek a szülőtől függ és ha az elfordul tőle, minden szempontból kiszolgáltatott helyzetbe kerül. ő nem tud felelősséget vállalni magáért, képtelen irányítani a sorsát, míg egy felnőtt igen (ha nem is teljes mértékben)

2012. febr. 19. 00:49
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
A gyereked jobb esetben a halálodig szereted.A szerelmed iránt érzett szerelem pedig elmúlik és átalakul.A gyereked iránti szeretet viszont sosem:)
2012. febr. 19. 00:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem ezt a szerelem elmúlik és átalakul szeretetté szöveget. Azt mondják ez 2 év után szokott bekövetkezni.

Nos, nálam 5 év alatt semmiféle ilyesmi nem jelentkezett. Ugyanazt a tüzet látom és érzem, mint a legelső másodpercben.

Kérdező, ettől függetlenül nincs az az ember, aki egy szülőtől egy gyereket elszakíthat, vagy közéjük állhat. Ettől nem kell tartanod. Új pasi meg aztán főleg nem.

2012. febr. 19. 00:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
ne légy ellenséges vele, ha ő nem az veled. különben anyukád rád fog neheztelni. megértem, h utálod, de ha anyuddal rendes és anyud boldog mellette, adj neki időt, ki tudja, idővel még meg is szeretheted. én is elvált szülők gyereke vagyok, én sem szerettem anyum pasiját, de azért nem, mert messze volt a rendestől és becsapta az anyukámat. ha normális lett volna vele és velünk, akkor elfogadtam volna.
2012. febr. 19. 00:54
 17/19 anonim ***** válasza:

A töltött káposztát sem lehet keverni a vaníliafagyival.

Mindkettőt máshogyan szereti az ember.

De ha mondjuk a férjem, vagy ha bármi történne, mindenkori partnerem veszélyes lenne a lányomra, akkor automatikusan a lányomat választanám. Ez van, ilyen anyának lenni.

2012. febr. 19. 05:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Imádom a férjem, nem múlt el a szerelem, de már nyilván nem ég akkora lánggal. De az iránta érzett legnagyobb szerelmem sem ér fel azzal amit a fiam iránt érzek.
2012. febr. 19. 10:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Ha ez a férfi anyukádat szereri és jól bánik veletek, akkor csak féltékenységből ne csinálj műbalhét.

Minden felnőttnek szüksége van valakire egy társra a gyerekei meleltt, hogy boldogabb lehessen. ETtől még te vagy anyukádnak az első, de másféle szeretetre is vágyik, hogy őt szeresse egy férfi, és hogy ő szerethessen egy férfit. Ez más, mint a gyereke szeretete. Ettől te nem kerülsz hátrébb a sorban, bár te úgy érezheted, mert ők együtt is szeretnének időt tölteni amit tőled vesz el. Próbáld azért megérteni, hogy ez az élet rendje, és akkor lesztek boldogabbak mindannyian, ha hagyjátok érvényesülni az érzelmeiteket !

2012. febr. 19. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!