Számodra melyik a fontosabb: a szerelem vagy a munka/karrier?
Nem kell semmi különösre gondolni.Csak úgy általában, melyik "dolog" fontosabb az életedben?
A családod(ha vannak saját gyerekeid), a szerelmed(ha van férjed) és a közös életetek, vagy a munka, a karrier, hogy elérj valami nagyot, hogy sok pénzt keress stb?
Most mindkettő fontos. Jelenleg a karrierem kicsit fontosabb, illetve nem fontosabb, de ez van előtérben, írom a dolgozatomat, ilyenek, idén diplomázok.
De amint a páromnak szüksége lenne rám hagynék mindent, és az ő segítségére lennék.
Szintén, amint a munkám és a családom között kell választanom egy pillanatra sem fogok hezitálni, a családot választom.
21-L
Hogy a fentieket alátámasszam, a következő egyetememről lemondtam, keresek valami mást, hiszen már 3 éve élünk távkapcsolatban, pont az egyetem miatt...ezeket az éveket nem kapjuk vissza senkitől...:-S
Úgyhogy jövőtől jövök a páromhoz, és keresek itt valamit:)
egyértelmű: szerelem, család. én a munkára úgy tekintek, mint egy szükséges valamire, ami azért kell, hogy nyugodtan, biztonságban élhesd az életed. az életed, ami nálam = család, szerelem, hobbi, szabadidő = minden ami nem munka. azért dolgozok, hogy élhessek (normális körülmények között élhessek), nem pedig azért élek, hogy dolgozhassak.
persze azért az sem árt, ha azért szereted a munkád. de legalábbis nem utálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!