Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb a férfiaknak a karrier, mint a barátnőjük?
Azert,mert vannak celjai,sose ertettem miert baj ez,tudjatok valaki szeretne Dubaiban nyaralni,bomba testet,jo egzisztenciat,luxust.Es ezekhez mi kell?PENZ.Penz meg csak akkor lesz ha teszel erte.Nem,hogz orulnetek neki,hogy jo eletet biztositson nektek.En is karrierista vagyok,ha valaki akkor en maximalisan es egy bombanom nom van a szo szoros ertelmeben top 10++++++.
Es o elfogadja mert szereti a jot,a szepet,meg o is szereti kenyeztetni magat jo dolgokkal ehhez meg penz kell sok.Sajnos kevesen vagyunk akik,,gyerunk csinaljuk",inkabb elvannak a pasik,jo minden ahogz van,akkor keressetek ilyet,de ne csodalkozzatok ha elmehettek evente egyszer nyaralni a Balcsira maximum,meg a gyerekednek nelkuliznie kell,meg nem tudtok kiteljesedni a penz hiany miatt.Ezen gondolkozzatok el,szerintem inkabb becsulendo,ha egy pasinak nagy celjai vannak es karrierista,es nem csak el van,cel nelkul.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!