Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a karrier lehet fontosabb egy párkapcsolatnál?
A párommal két évet éltünk együtt. Egyik napról a másikra kidobott, viszont tudom, hogy még mindig szeret, teljesen oda van értem, amit nem is tart titokban, többször mondja is, és ami a főbb, érzem is hogy így van. Minden tette, cselekedte, szava a folytatást tükrözi, egyenlőre mégsem akar kapcsolatot se velem, se mással. Biztos, hogy nincs harmadik fél....egyenlőre összejárunk, kellemesen töltjük az eltöltött időt. A valódi kérdés az, hogy vajon ha kialakul ebből egy szexkapcsolat, később még lehet-e belőle újra komoly kapcsolat is? Visszafordítható-e, ha egyébként minden vágya kielégítést nyer, vagy tekintve hogy pasi, ennyi bőven elég neki?
Minden választ szívesen várok, kérlek segítsetek!
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem, általában az egoistáknak fontosabb a karrier. Az önzőknek.
És ebbe pedig ne menj bele, hiszen csak eszköz leszel így.
Aki szerint a karrier nem fontos az fizessen "párkapcsolattal" a pénztárnál, aztán mesélje el hogy ment.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!