Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a karrier lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a karrier lehet fontosabb egy párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés

A párommal két évet éltünk együtt. Egyik napról a másikra kidobott, viszont tudom, hogy még mindig szeret, teljesen oda van értem, amit nem is tart titokban, többször mondja is, és ami a főbb, érzem is hogy így van. Minden tette, cselekedte, szava a folytatást tükrözi, egyenlőre mégsem akar kapcsolatot se velem, se mással. Biztos, hogy nincs harmadik fél....egyenlőre összejárunk, kellemesen töltjük az eltöltött időt. A valódi kérdés az, hogy vajon ha kialakul ebből egy szexkapcsolat, később még lehet-e belőle újra komoly kapcsolat is? Visszafordítható-e, ha egyébként minden vágya kielégítést nyer, vagy tekintve hogy pasi, ennyi bőven elég neki?

Minden választ szívesen várok, kérlek segítsetek!

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 6. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, általában az egoistáknak fontosabb a karrier. Az önzőknek.

És ebbe pedig ne menj bele, hiszen csak eszköz leszel így.

2011. júl. 6. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki szerint a karrier nem fontos az fizessen "párkapcsolattal" a pénztárnál, aztán mesélje el hogy ment.

34 ffi

2011. júl. 6. 11:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Én ezt teljes mértékben megértem, de egy férfi inkább hagyja, hogy elmenjen akit igazán szeret, csak hogy pénze legyen? Miért nem fogadja el a támogatást? Sosem hátráltattam ebben....sőt, támogattam....reggeltől éjszakáig dolgozott, mégsem szóltam érte. Csak féltettem, hogy egy idő után ez sok lesz, mert a hét minden napján ez már kicsit túlzás.....szerintem. :(
2011. júl. 6. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb fizuért más munkamorált várnak el. Ott nincs olyan hogy 3:45-kor kiesik a toll a kezedből. Ha tennivaló van akkor sokáig bent van az ember. Persze a jó munkahely hozadékát a panaszkodók is szeretik.
2011. júl. 6. 11:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Itt szabad munkidő van...értékesítési terület. Akkor megy, amikor akar. Mivel már egy éve csinálja, és az elején elég jól ment (most viszont nem annyira), most kicsit bizonyítási vágya is van....ezért szerintem túlzásba viszi a munkát is, és ő még nem veszi észre, de erre rámegy minden....baráti kapcsolatok, párkapcsolat, egészség. A legrosszabb, hogy nem tudtam felnyitni a szemét e tekintetben. Csak attól félek, hogy ennek, ugyanúgy mint minden másnak az életben meglesz a böjtje, és egy idő után amikor már nem fogja bírni ezt a tempót, felad mindent, és eltűnik a süllyesztőben. :( Ha már a párjaként nem tudtam rá hatni (mert mindig megkaptam, hogy csak hisztizek), legalább emberileg jó lenne,mert féltem :(
2011. júl. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!