Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, mit kéne tennem, karrier-én?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van a párommal.Azonban ki fog menni külföldre és azt hiszem hogy itt a vége.igaz hogy csak pár hónapra de ha befejezi a tanulmányait kint szeretne dolgozni. KARRIERISTA!! -a napokban már teljesen úgy beszélt hogy 2 külön utunk lesz.szeretem nagyon és ő is szeret csak hát karrier karrier karrier.(20 éves)2009. febr. 12. 11:46
1/5 anonim válasza:
Ha ennyire karrierista, akkor nem tudod visszatartani. Esetleg arra a pár hónapra nem tudnál kimenni vele? :) Vagy meglátogatod, ő is meglátogat néha hétvégente? A távolság nem feltétlenül jelenti egy kapcsolat végét (több, mint 1 éve élek távkapcsolatban).
2/5 anonim válasza:
Tudod mit? Hagyd, hadd menjen. Aki ilyen - megérdemli azt amit kapni fog az élettől. Ennyi idős koromban én is ilyen voltam, véghez is vittem amit elterveztem, mindenem megvan ami kell és még az is ami nem - vitorlás is pl. - és itt állok harmincvalahány évesen és nem találok magamnak egy rendes nőt. Hadd menjen a maga útján, mindenki megérdemli amit saját kezével csinál magának.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket , nem tudok sajnos kimenni vele, de az a legfájdalmasabb az egészben hogy ő ennek örül és nem látja hogy én meg szenvedek , viszont mondani meg nem akarom MÉG majd a maga idejében.
2.válaszolónak: igazad lehet, majd egyszer talán rájön csak akkor már nehogy késő legyen.
2009. febr. 12. 14:42
4/5 anonim válasza:
jaj már #2-es mindjárt elkezdelek sajnálni,örülj neki teee nagy okos,hogy mindened meg van.Ne rinyálj már,annyi nőd lehet amennyit akarsz,oda mész ahova akarsz tele vagy zsével,hát élvezd hallod.
5/5 A kérdező kommentje:
3 év után...épp most lett vége. a felállás ugyanaz, csak nem külföld, hanem a drága MOL!!! :( Szenvedek,de talpra fogok állni és boldog leszek! :) Immáron 4 év után szingli :)
2012. aug. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!