Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy parkapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha valasztas ele allitananak hogy almaid karrierjet vagy a parodat valaszd akkor kit valasztanal?a ketto egyutt nem ferhet ossze2010. máj. 10. 18:51
1/6 anonim válasza:
Én már párszor kerültem ilyen döntés elé....eddig a páromat váasztottam egy alkalom kivételével...de azt meg is bántam...viszont most megint itt kisért egy álom ami miatt jobb lenne talán szakitani....
23 L
2/6 anonim válasza:
Én azt hiszem,a párkapcsolatot választanám. 23/L
3/6 anonim válasza:
álmaim karrierje vs egy átlagos párkapcsolat, vagy álmaim párkapcsolata?
4/6 anonim válasza:
Ki mondta hogy a karriert és a párkapcsolatot nem lehet együtt csinálni?
5/6 anonim válasza:
Ha választanom kéne akkor karrier. Egyértelmű. Párkapcsolatra több lehetőséged van. De ha felajánlják álmaid állását akkor nincs mit tenni menni kell.
6/6 anonim válasza:
Is-is,nagyon megfer egymas mellett,de inkabb karrier nekem az a legfontosabb,mert penzcentrikus vagyok.Tudjatok:Penz es egeszseg a tobbit megvesszuk.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!