Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom játékfüggő, most mit tegyek? - fejlemények (bővebben lent! )
Egy korábbi kérdésemben, abban kértem a segítségeteket, hogy mit tegyek, mivel a fiúm hanyagol egy internetes játék miatt. Azóta sok minden történt velem, de megint tanácstalan vagyok.
A problémám az, hogy megismerkedtem egy fiúval, aki szintén tetszik nekem, és már a kapcsolatom vele, nem csak baráti. A volt barátommal, csak akkor szakítottam, amikor már egy ideje összejöttem a mostanival. Erre ő nekem megígérte, hogy megváltozik, és adjak még neki időt, hogy bebizonyítsa. De most már nem hagyhatom cserben a mostanit. Ő nem tett semmi rosszat, nem mondhatom neki, hogy kicsit hagyjuk abba.
Szerintetek, mit tegyek? Annyira megsajnáltam a volt barátomat, még sírt is. Most szerintem tényleg komolyan gondolja, amit mondott. Vagy ha újra megkap, akkor ismét elhanyagol?
majdnem ugyanabban a helyzetben vagy, mint én...
én exem is játszott, megígérte h befejezi, hittem neki, aztán mégis csak a játék lett neki a fontosabb
nekem is sírt, mikor megmondtam, h vége... sajnáltam is, mer azér kicsit szerettem. Aztén 1 hétig msneztünk, neki állítólag jobb volt...
Most meg egy bunkó f@sz, szóval... és a játék neki előrébb val mint én... szal szerintem hagyd az exedet, ha a mostanival jobban kijössz
aki játékfüggő, az meg az is marad...
Nekem az apám játékfüggő és emiatt váltak el a szüleim, szóval ez egy igen is nagy probléma nagyon sok gondunk volt ebből pszichológushoz jártunk tesóimmal, apa ellopott ithhonról pénzt stb stb...
Sztem ne foglalkozz vele mert nem fog megváltozni...
Foglalkozz inkább az új barátoddal akit tényleg te érdekelz és nem a gép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!