Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim játékfüggő, mit tegyek?
Nos igen :] Kockák 4ever [L]
Próbáld kimozdítani őt a gép elől mondjuk nappal, délutánonként, suli után. Hívd el moziba, kajáldákba, sétálni, romantikázni. A kockák általában érzelmes lények, nem találkoztam még olyannal, aki ilyen csábításoknak (főleg, ha szereti is a leányzót) nemet tudott volna mondani, pedig elég sok kocka ismerősöm van. Ezután próbálkozhatsz az estékkel is, de az már neccesebb, olyankor csak a játék. Esetleg msnen tudtok közbe is dumálni, vagy játssz vele néha, hangsúlyozom NÉHA!
Hajajj, a WOW az betegség... Eleve gondolj bele abba, hogyha pénzt költ arra, h játszhasson, és más nem köti le... Fizet azért, h jól érezze magát...
Gondold te át ezt a kapcsolatot.
Egyáltalán, mivel bizonyítja, h ti egy pár vagytok?
hát ezeket az embereket hívják játékb*zinak...nagyon nehéz leszokni róla ha elkap a feeling...de télleg én is voltam ilyen nem is olyan régen a granturismo4-el egyszerűen már észrevettem magam hogy suliba se járok vagy ha járok is csak arra gondolok hogy már csak 50% már csak 30%......van vissza és tisztára bekettyósodtam tőle aztán valahogy sikerült leszokni róla nem tom hogyan...de sosem csináltam meg 100%-ra:(
aztán fogtam az egész playstation felszerelést 43 játékot és odaadtam az unokaöcsémnek...hadd kettyósodjon ő is egy kicsit...igaz még csak 5 éves de nagyon tolja:)
namindegy a lényeg az hogy nagyon nehéz leszokni róla és bizony simán rámehet egy kapcsolat
24/F
Én egy hasonló játékban ismerkedtem meg a párommal, szerencsére ez így nálunk nem jelentett gondot, együtt függtünk/függünk tovább... (Azóta együtt élünk, két gép belőve egymás mellett, elég ütős páros vagyunk így, hatalmas előny :P Na mindegy.)
Szóval értem miről van szó, de nem akarom mentegetni a barátodat, az azért gond, hogy meg is feledkezik rólad a játék miatt. Semmiképpen ne kezdj cirkuszolni, hogy vagy a játék vagy te stb. Ez egy hobbi, azért is köti le, mert a másik oldalon is ott vannak az élő emberek, dumálnak, harcolnak stb együtt, szóval baromi szórakoztató tud lenni, főleg, ha jó társaságot fogott ki. Inkább mondd el neki, hogy attól függetlenül, hogy ez téged nem köt le, megérted, hogy neki fontos, de neked rosszul esik, ha elfelejt. Fontos, hogy azt hangsúlyozd, te mit érzel, benned milyen érzéseket vált ki, ha elhanyagol, ne azt mondd neki, hogy ő ilyen-olyan, folyton elfelejt, egy folytában játszik, mert ezt támadásnak veszi. Esetleg érdeklődhetsz te is.
Én anno egy exem miatt néztem meg egy játékot, mert érdekelt mi tetszik neki annyira rajta. És láss csodát, bejött. Nagyon is. Értékelte ám, nem is kicsit. És a mostani és értékeli.
Lényeg az, hogy ne hisztizz, mert akkor sokkal inkább beül a gép elé jól érezni magát, mint hogy a hisztis csaját hallgassa. Kitartás, tudom bosszantóak tudunk lenni
mi "függők"...
Nem reménytelen az ilyen pasi, minden csak akarás kérdése. Ha nektek nem sikerült megváltoztatni, pedig meg akartátok, akkor gyengék vagytok. Nekem sikerült. Mikor megismertem a barátomat, ő is függő volt, nem is egy dologgal játszott, szinte be volt osztva a napja, 3-4-ig ezzel, 4-7-ig azzal, stb...
Volt mikor ordítottam vele, volt mikor szépen kértem, volt mikor fogtam és kikapcsoltam a gépét, szóval mondhatnám, erőszakosan, de sikerült és ma már csak együtt játszunk hetente maximum 2-3 órát összvissz, ami teljesen elfogadható. Aki pedig azt mondja, hogy egy ilyen gyereknek/fiúnak nincs normális élete, nem bír normális kapcsolatot létesíteni, nincsenek normális érzései, az nagyot téved. Én is ezt gondoltam, amíg meg nem ismertem a barátomat, és nem ismerkedtem össze több kockával. Akkor értettem meg, hogy ők sokkal-sokkal érzelmesebb, érzékenyebb és ÉRDEKESEBB emberek belülről, mint itt bármelyikőtök (köztetek én is) valaha lesz. Csak elő kell hozni belőlük, onnan mélyről. Ehhez pedig kitartás kell, türelem, és hatalmas szeretet/szerelem. De ha kedves kérdező neked nincs ezekből megfelelő mennyiségű, akkor nem fog menni. Ajnálom figyelmedbe a Ben-X című filmet, bár ott egy kis betegség is befigyel a képbe, de nagyon tanulságos!
16/F
énis 1 időben sokat gameltem amikor letört voltam.
bnőm hiába próbált vidítgatni nem jött össze neki. 1x csak oda elkezdett izgatni nah azóta nem játszom olyan gyakorisággal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!