Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim játékfüggő, mit tegyek?
hátt az nagyon nem jó ha csak gépezik pláne ha csak wowozik!!! a wow mellett nincs élete!!!!
én is wowoztam 5 hónapot de akkor is megvoltam nélküle csak akkor nagyon "divat" volt meg az összes haverom azt nyomta!!! de ők még mindig nyomják már azóta egy éve én meg már rég nem és azon ütöm a fejem hogy akik még wowoznak azok hogy-hogy nem jöttek rá hogy az gáááázz???
mert függők lesznek, nem lesznek normális barátai, meg nem megy el sehova otthonról, meg maga a tudat is gáz hogy az egy "jó játék":S:S Én mindig is azért imátkozok hogy egyszer az összes kocka jöjjön rá hogy az gáz amit ő csinál és haggya abba a napi 5-8 óra játszást!
Jó igen én is gépezek HA ITTHON VAGYOK, de akkor részben csak azért mert nem nagyon tudok mást csinálni, de akkor sem játszok hanem beszélgetek vagy nézelődök a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!