Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim játékfüggő, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim játékfüggő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Velem sosem érzi jól magát mindig csak a játék köti le, sorra elfelejtkezik rólam a játék miatt... Lassan úgy érzem a játék fontosabb neki mint én. A kedvence a WoW..
2009. márc. 28. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Nos én is WoW-ozok hadd osszak meg veled pár titkot.Fogadd el a szórakozását,sőt örülj neki mert legalább láthatod mennyire ragaszkodik ahhoz amit szeret.Gondolom nem bánnád ha téged is így szeretne?A wowot az ember az ott megismert barátai miatt játssza.Kísérd el guildtalálkozóra,ismerd meg a játékát/barátait.Készülj fel hogy hetente x alkalommal 2-3 órát a wowos barátaival tölt.Ha gondolod küldj üzenetet szerintem tudnék még segíteni.Ha szereted az a legkevesebb hogy eltűröd pár hóbortját.Végül egy kérdés:naponta mennyi időt töltesz MSN,myvip,iwiw,tv előtt?Mert sok lány is "kocka"
2009. márc. 28. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:

hátt az nagyon nem jó ha csak gépezik pláne ha csak wowozik!!! a wow mellett nincs élete!!!!

én is wowoztam 5 hónapot de akkor is megvoltam nélküle csak akkor nagyon "divat" volt meg az összes haverom azt nyomta!!! de ők még mindig nyomják már azóta egy éve én meg már rég nem és azon ütöm a fejem hogy akik még wowoznak azok hogy-hogy nem jöttek rá hogy az gáááázz???

mert függők lesznek, nem lesznek normális barátai, meg nem megy el sehova otthonról, meg maga a tudat is gáz hogy az egy "jó játék":S:S Én mindig is azért imátkozok hogy egyszer az összes kocka jöjjön rá hogy az gáz amit ő csinál és haggya abba a napi 5-8 óra játszást!

Jó igen én is gépezek HA ITTHON VAGYOK, de akkor részben csak azért mert nem nagyon tudok mást csinálni, de akkor sem játszok hanem beszélgetek vagy nézelődök a neten!

2009. márc. 28. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Túlbonyolítjátok, rá kell szoktatni hogy van annál jobb is plusz nem szabad erőltetni. pl amikor játszik simán oda kell menni elővenni aztán orálisan kényeztetni és közben mondani hogy játsszon tovább nyugodtan :) Ettől nagyon különleges leszel neki + ha félbehagyod amikor már majdnem elmegy és leülsz az ágyra olvasni :D akkor tuti egyből otthagyja a játékot és rád ugrik :)) Ezzel plusz értéket mutatsz és minél több van annál könnyebben hagyja ott a gépet. Izgalmasabbá kell tenni a sétákat is meg mindent hogy izgalmasabb legyen mint a játék. DE hagyni kell néha játszani azért :)
2009. márc. 29. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!