Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom játékfüggő?
A párom elkezdett egy stratégiai játékot.Travian.
Ez egy háborús játék.A baj az,hogy állandóan foglalkoznia kell vele,mert amúgy nem lenne értelme játszani.Ezért örökké a gép előtt ül.Ha megyünk valahová akkor a telefonján játszik.3 hónapos a fiúnk.Az egész terhességem alatt e miatt veszekedtünk és most is.Ez a játék 1,5-2 évig is tarthat,de én nem bírom addíg.Meg gondolom utána talál majd egy másikat.:((
hát, ez gáz. a számitógépes játék képes ugyanolyan, vagy legalábbis hasonló függőséget kialakitani, mint a cigi a vagy a pia. tapasztalatból tudom, én anno sokat wowoztam.
sajnos sokat tenni nem tudsz, ha magától nem akarja abbahagyni, te nem fogod tudni sehogysem kényszeriteni, annyit tudsz csak elérni, hogy tönkremegy a kapcsolatotok.
ez egy hobby. ami nem baj. a baj az hogy külömbséget kell tennie család és hobby között.
egyezetek meg hogy mikor, napi szinten hogyan játszhat.
nekem a párom imád online pókerezni. elég jól játszik már réota plusszba van,´de egyszer nagyon elhanyagoltnak éreztem magam. mondtam neki és mondta hogy függönek érzi magát. erre abban egyeztünk meg hogy nem lesz netezés este, ha még is akkor ha valamelyikönket zavarja akkor a másik abba hagyja. és bejött. néha szól hogy lesz egy verseny szeretne rajta részt venni. de nem minden este.
Nem talál másikat, hanem újra kezdi a játékot.
ha együtt éltek költöz el tőle, 1-2hónapra(érezze hiányodat, gondolom jól el van azzal hogy ott vagy neki), de szólj/hangúlyozd neki hogy a játék miatt van.
gondolom a gyerek miatt nem akarod elhagyni, de jelenleg ez a legvárhatóbb jövöje ennek a kapcsolatnak.
ezen magának kell változtania. még abban bizhatc hogy a gyerek megváltoztatja és veletek fog foglalkozni.
veszekedni nem érdemes, mert magadnak sem teszel jót és ő csak azért se fog engedni.
ha eladod a számítógépet hogy ne tudjon játszani azt pofonnak veszi és megint csak "bunyo" lesz a vége. az lehet a baj hogy szerintem ugy van vele hogy te már az ővé vagy, és ugyse hagyod el; ebben a tudatban/biztonságban élhet. ebből kéne kizenditeni.
mondanám hogy állíts be egy másik pasival akire féltékeny lehet és akkor remélhetőleg reagál is valamit. vagy egy színjáték arra vonatkozolag hogy megcsalod. a gáz akkor lesz ha nem érdekli.
finom,egyszerübb megoldás: légy nehezen elérhető a számára. a cél hogy veled beszéljon, hogy csókolhasson ahhoz sokat kelljen fáradnia. keveset légy a közelébe,otthon, megy anyukádhoz/barátnőhöz vagy valakihez akinél jó el tudod ütni a napodat.
ha "visszaesik,mert ha elhanyagolja,akkor betmadják." akkor törölje magát. tudom nehéz. én iwiw függő voltam, percenként néztem, de erőt vettem magamon és töröltem magamat. az a baj hogy ezt neki kell megtennie.
"mondanám hogy állíts be egy másik pasival akire féltékeny lehet és akkor remélhetőleg reagál is valamit. vagy egy színjáték arra vonatkozolag hogy megcsalod. a gáz akkor lesz ha nem érdekli.
finom,egyszerübb megoldás: légy nehezen elérhető a számára. a cél hogy veled beszéljon, hogy csókolhasson ahhoz sokat kelljen fáradnia. keveset légy a közelébe,otthon, megy anyukádhoz/barátnőhöz vagy valakihez akinél jó el tudod ütni a napodat. "
szerintem megcsalós dolgot még csak ne is szinlelj, akkor már boritékolni lehet a kapcsolat végét. ha kicsit megvonod tőle magad, azzal csak azt éred el, hogy még többet fog játszani.
viszont az elköltözéses ötlet, az nem volt rossz. 2-3 hétre próbálj meg szülőkhöz, vagy akárhova menni, és ne keresd, mindig ő hivjon, akármekkora is a kisértés, főleg az első napokban. ha tényleg hiányoztok neki, akkor rá fog eszmélni, hogy most mit veszithet, ha viszont nem keres, akkor te tudhatod, hogy nem számithatsz rá.
Hát igen, a travian eléggé adiktív egy játék. Nekem is ki van a tököm amikor hulla fáradt vagyok de muszáj bekapcsolnom a gépet hogy élelemellátást küldjek a seregemnek. :D A válasz a kérdésedre: önkontroll! Az én klánvezérem is felvett egy másik tagot vezértársnak, mert gyereke lett és ő fontosabb. Kérdezd meg tőle: melyik a fontosabb: pár virtuális katona és falu, vagy a saját gyereke.
Egyébként megyik szerveren játszik? Lekatapultozzuk a barátnőmmel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!