Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom másokal flörtölget?
A a párom Facen másokkal flörtölget..elég keméynen..
Az éppen aktuális udvarlói alá meg adja a lovat, anno e gyszer lebukott vele és amikor számonkértem kimagyarázta viszont most amikor lebukott azt modnta erre szüksége van hogy szabadnak érezze magát....Jogosan akadtam ki? Ti mit tenétek?
2 szempont:
1, a fészbúkon írogatás nem flörtölés, ha velem mindig szakítottak volna azért amiket írtam ott akkor már papnak kellett volna állnom.
2, tényleg van aki nem azért flörtöl mert csajozni akar vagy mert félre akar lépni. Akiknek pl önértékelési zavara van az sokat flörtölget hogy javítsa az önbizalmát, Ez az önértékelési gond párkapcsolatban is megmaradhat és ez okozhatja hogy flörtölget.
Hozzáteszem nehéz elhatárolni hogy a flörtölés mikortól megcsalás, pl van aki szerint a megcsalás a csőknál kezdődik, van aki szerint a szexnél és van aki szerint meg már az is megcsalás ha szemezik egy másik nővel (számomra a csóknál)
Igazából utána kellene járnod, hogy mi az oka, hogy ezt teszi, ha csak passzióból írogat az msn-en akkor nincs okod aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!