Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondja, hogy unalmas vagyok. De ő meg egy másik fiúbarátjával szórakozgat, flörtölget, és még el is mondja nekem. Ez miért van?
Egyetértek az előzővel, pont ezt akartam írni:)
23/F
Dobd ki a hülye r*bancot!
Bocs a tárgár szövegért:)
Nem kérdezted meg hogy miért tart unalmasnak?
És hogyhogy mással flörtölget?
És még az orrod alá tolja?:O
Ez elég érdekes:|
Főleg az, hogy te ezt az egészet tűröd.o.O
Érdekes egy lány lehet. :S
Szerintem lehet, hogy titokban arra vágyik, hogy legyél férfi és ne tűrd el ezt! Hogy jobb akarj lenni annál a másik pasinál! Talán a figyelmedet akarja felhívni magára, csak ezt a furcsa módját választotta!
vszinuleg tul kiszamithato vagy. semmi spontan akcio. semmi tuz. valoszinuleg tul nyugis vagy, nincsenek vad otleteid, mindent megtervezel. keress vkit aki hasonlit rad. xtem igy nincs nagy ertelme h egyutt legyetek.
amugy most megy az Eurotrip. nekem a kerdesrol egybol az jutott eszembe h "scotty doesn't know......"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!