Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdekelnek a további fejlemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelnek a további fejlemények?

Figyelt kérdés

Először is,még mielőtt bárki jogosan leoltana,hogy már megint ki mertem rakni ezt az unalmas kérdést,közölném,hogy számomra elég érdekes válaszok érkeztek. Ebből eredően kíváncsi vagyok még,bár lassan a dolog már tárgytalan lesz.

Nos,egy 14hónapos párkapcsolatban élek. Mindketten fiatalok vagyunk. Ő 18 éves, én 17 leszek.

Eléggé zűrös egy kapcsolat. Sajnos hajlamosak vagyunk mindketten túlreagálni néhány szituációt. Ezekből eredően,olyan viták alakulnak,ki amiknek igazából semmi értelme,mindössze annyi,hogy felmerül a szakítás.Pedig szerintem csendesebben is el lehetne intézni.

Ő szokott engem keresni telefonon,msn-en ha fent van ő ír rám (bár ott keveset beszélünk,és ritkán). Rengeteg ajándékot kaptam már tőle. Tegnap pl.Milkacsokit.

Többet van nálam,mint én nála.

Volt,hogy km-eket gyalogolt a hidegben,hogy 1,5 órára találkozzunk,áttekert bicóval,stb.

Ha el akartam menni színházba,bár semmi kedve nem volt,eljött velem,meg mindenhova. Kivéve a disco,de az nem hiányzik. Nem nagyon engedi,hogy fizessek. Kaptam tőle egy cicát is.:)

Velem tervezi az életét,neki esedékes a költözés,teljesen úgy van vele,hogyha odáig jutok,akkor oda fogok költözni hozzá.Már megmutatta a helyet is,mindent eltervezett,az utolsó tárgyig is. Később eljegyzést is szeretne.

Én nem szoktam őt hívni,csak ha nagyon akarok vmit,de ez eddig kb. 10x fordult elő.

Ő szokta kezdeményezni a puszit,öleléseket,csókokat. Én annyira nem.

Ezért neki ez a problémája,hogy szerinte nem törődöm vele.Ezekből nem érzi,hogy engem érdekelne ez a kapcsolat.

Ma úgy adódott,hogy megvár engem egy megbeszélt helyen,de nem volt ott. Felhívott,hogy hol vagyok,aztán mondtam neki,hogy kösz,hogy megvártál és lecsaptam a telefont. Erre írt nekem egy sms-t,hogy akkor legyen vége,neki ez volt az utolsó csepp a pohárba. Aztán kértem,hogy menjünk el valahova,ahol megbeszélhetjük a kapcsolatunkat,mármint kielemezni. Persze nem ez volt a célom. Elég rideg volt,majd lesmárolt. Aztán kaptam azt a mondatot,hogy ezekután se fogom mondani,hogy folytassuk,ne hidd. Aztán kimentünk,megint elkezdett csókolgatni,majd haza akart menni,de végülis visszarántott. Azt mondta hiányzom neki,és folytatni szeretné,de nem így.

Később,mikor kérdeztem,hogy ennek ellenére is velem tervezi-e a közös jövőt,azt mondta,hogy igen.Biztos benne.

Amúgy volt már legalább 25 szakítás,mindegyik kb. 5percig tart.

Hogyan vélekedtek a pasiról? És hogyan rólam? Szerintetek mi a hiba? Szerelmes szerintetek?

Hogy valami új is legyen benne. Most folyamatosan minden este szeretlek-es,jó8-os smsekkel bombáz már lassan 1 hete. Nagybetűkkel írja,hogy Szeretlek.

Miért nem vagyok benne biztos mégsem,hogy szeret?

Odáig jutottam,hogy ha felhív,elkap a sírás,nem tudom miért. Minden nap azon idegesítem magam,hogy min fogunk összeveszni,teljesen kedvetlen vagyok emiatt.

Mit tehetnék?

Továbbá,akik olvasták azoknak a következő fejleményeket írom: Megkérdeztem szerelmes-e erre azt válaszolta,hogy nem tudja. Meg hogy ő sose mondta nekem,hogy szerelmes belém. Azt mondta,hogy több mint szeretet és több mint barátság. Hát akkor ez a szerelem,nem? Amúgy olvastam neki netről ilyen oldalakról,hogy mik a szerelem biztos jelei a pasik részéről. Aztán mivel mind igaz rá,így beszólt,hogy na,akkor én az vagyok.

Tudja,hogy én bizonytalan vagyok a kapcsolatunkat illetően,gondoljátok,hogy ezért nem vágta rá? Mert azt hiszi,hogy én nem mondanám,hogy én is az vagyok?

2010. ápr. 27. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagy nehezen végigolvastam, és azt hiszem érdemen tudok is rá reagálni :)

Leírtad magad is hogy mi a baj, kicsit többet kellene beletenned ebbe a kapcsolatba, mert úgy érzi a srác, hogy egyoldalú a dolog, ami érthető is. Te magad írtad le, szinte mindíg ő kezdeményez.

Ezek után szerintem biztos lehetsz abban, hogy szeret, de elege van abból, hogy sokszorosát teszi meg érted, mint te érte.

Amit leírtál abban benne van a válasz a kérdéseidre, csak olvasd el mit írtál. próbáld meg kicsit kívülről nézni a dolgot.

2010. ápr. 27. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nos.. kedves előttem szóló. én elolvastam.

szerintem a pasidnak valamelyest igaza van.. igazán felhívhattad volna többször is.. általában a fiúk dolga a kezdeményezés, de ez nem jelenti azt, hogy mindig.

viszonoztad azt a sok ajándékot, amit tőle kaptál? Miért csak viszonzod az ölelést/csókokat? Miért nem te kezded? nem mindig.. csak azért egynéhányszor kellene.

és hogyha azt mondta, hogy veled képzeli el az életét, akkor az azt jelenti hogy szeret. és hogy biztosa dolgában.

szerintem beszéljétek meg normálisan, és fejtsd ki a véleményedet.

mert annak nem lesz sok értleme, ha újra eljátszátok amit akkor.

2010. ápr. 27. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hányszor fogod még kiírni? Úgyis mindenki az igazat fogja mondani! Hogy veled van a baj! Egyértelmű! Ahelyett hogy megint kiírod inkább vegyél magadon erőt és változz meg!
2010. ápr. 27. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Végig sem olvastam.De valami komplexusod lehet.
2010. ápr. 27. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:

jaj

hülye vagy cica

ennyi

2010. ápr. 27. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendben,többet 1db kérdést sem írok ide.

Sajnálom,hogy itt a legtöbb ember csak oltogatni tud,de segíteni nem.

Azt hiszem amúgy sem volt feltüntetve sehol,hogy milyen terjedelmű lehet a szöveg. Ha igen,akkor ezúton kérek ELNÉZÉST.

A normális válaszadóknak pedik köszönöm a segítséget.

2010. ápr. 27. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb a 4. ilyen bejegyzést olvasom itt amiben ugyanez van...mindet te írtad?:DDD jól kilehetsz..
2010. júl. 31. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!