Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok így a párotokkal?
Nincs rossz kapcsolat, csak rossz kommunikáció.
Először én sem hittem el, de gondold csak át, sokszor.
Beszéljetek arról, amit érzel, mit gondolsz.
Vajon Ő mit gondol, mit érez minderről?
Ne csak azt várd, h figyelmes legyen veled, legyél te is az vele! Ha valami olyat tesz, ami neked nem tetszik, kérd, h magyarázza el, miért csinálta...te pedig magyarázd el, neked miért nem tetszett....mindennek a miértje a fontos!
Az, h te nem akarsz lefeküdni vele, az teljesen normális ebben a helyzetben! a férfiaknak a látvány fontos a vágy fokozásához, a nők pedig arra izgulnak,h hogyan viselkednek velük....ha nem figyel rád, nem törődik veled, akkor nem fogod kívánni....ezt is magyarázd el neki, h nem azért nem akarsz lefeküdni vele, mert nem szereted, mert ha nem akarod egyértelműen elhagyni, akkor még valószínűleg érzel valamit! Próbád meg megbeszélni vele, és bármi nem tetszik, magyarázd el neki az okát!!! és akkor lehet h megérti,h ez tényleg nem jó neked....mer ha csak hozzávágod,h ne csinálja, szót fogadni nem fog, magától meg nem tudja, miért nem jó neked....ha tudná, nem csinálná...
remélem tudtam segíteni!
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!