Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha szép szemetek van és ezért barátnőtök szépszeműnek hív, az tetszene nektek, vagy nem?
Szép szemem az van,de csajom sajna nincs.
Amúgy nem zavarna.
:DD ez mi kérdés már megint.. fél 2kor ez érdekel?
na, szóval: mindenkinek szép szeme van.
különben, tőlem úgy hívnál ahogy csak akarsz, hiszen szeretetből mondod úgyis nem? meg még bók is.
Igen, tetszene, nagyon is. Én pedig hálából válaszolnám: Neked pedig szép a szeméremAJKAD! :):):)
F25
akkor teljesen jó. mondd neki, ha nem tetszik majd neki, az úgyis lejön a reakciójából, aztán max. többet nem mondod (:
nekem volt egy barátnőm akit a hideg rázott a "cica" becézéstől meg tulajdonképpen szinte mindentől, sose mondta de egyértelműen az arcára volt írva, aztán egyszer le babáztam és kivirult. nem volt mit tenni egy igazi baba volt (:
Aha. Nekem viszonylag gyakran mondják, hogy szép a szemem, valaki kifejezetten így hív, hogy Szépszemű.
Barátnőm nincs, így bocs hogy belekotyogtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!