Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért vesztik el az eszüket, ha szép csajt látnak?
Én is mondom magamba hogy huu de szerintem a kulsejere különösebben nem kell mondani semmit, mert gondoljak: ez is a nyalat csorgatja.
Miért loholnak egyből a csaj után, amikor ez igy úgyis bukott ugy.
Ami nincs, azt nem lehet elveszíteni...:D Ez persze csak vicc.:)
Azért "loholnak", mert bíznak benne, hogy összejön. Legalább próbálkoznak. Szerintem azzal nincs semmi baj.:)
én inkább komoly kapcsolatra megyek, bár még nem jött össze, de egyszer csak sikerül...
ha meg nem, akkor így jártam :)
de egy egyéjszakás, vagy pár napos, hetes ,,kapcsolatra'' nem vágyom, csak az igazi szerelemre O.o lehet, hogy b u z i san, vagy lányosan hangzik, de így lettem beállítva, egy lányon az arcot nézem meg, aztán esetleg többi, de nem csorgatom én semmimet egy jó külsőért :)
A nők ugyanúgy megzavarodnak,ha álmaik férfiideálja mászkál a közegükben. ugyanúgy nedvesednek lenn,meg nem megy a másfelé koncentrálás, csak! csak! oda kell, oda tud. Ez természetes reakció, és prűd disznó! aki rossznak tartja.
Egy normális férfi,aki tényleg férfiagyú,az főleg a nő külsejétől esik hanyatt ,az fogja meg. Ez a nomrális. A nők azok akik inkább a belső tulajdonságokra vannak rástartolva annyira állatira, meg a nőaggyal gondolkodó pár szerencsétlen féle pasas. EZ a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!