Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom (pasim), amikor kedves vagyok, visszafogott, és még viszonylag szép is vagyok?
Folyton azt hallom, hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, mert minden lány bunkó. De én nagyon kedves vagyok, mindenkivel, még a számomra ellenszenves emberekkel is, és mégis átnéznek rajtam, észre sem vesznek, csak a rossz lányokat látják és mindenkit elkönyvelnek bunkónak. :( A külsőmmel sincs baj, megvan az alap intelligenciám, el lehet velem beszélgetni, szerintem a humorommal sincs gond. Akkor meg miért van, hogy senkit nem érdeklek?
16/L
Egyetértek az előttem szólóval. Sportolj valamit, de ne mások miatt, hanem magad miatt... a mozgás jó! :)
Legyél természetes! Ne akarj már versenyezni a ribikkel... az nem tűnik a te pályádnak!
Ismerkedj, barátkozz, érezd jól magad, mosolyogj sokat... aztán majdcsak alakul valami! ;)
20f
Valami gáz mégis lesz itt, még pedig, hogy nem kezdeményezel egyértelműen. Tessék odamenni akár buszon is, vagy máshol, ha valaki szimpatikus és valahogy szóba kellene elegyedni vele. Én is ilyen vagyok, csak férfiben, s pár évvel idősebb kiadásban. Túlságosan görcsöltem én is a témán, de már nem teszem. Ez lehet a baj Nálad is. Tudat alatt magadat nyírod. Ezt megérzik az emberek. Próbáld meg elfogadni, hogy az életben bármi megtörténhet, nem csak rossz értelemben, hanem jóban is, és így járj-kelj. Spontánabb leszel! :)
Sok sikert!
F25
Hol szoktál ismerkedni?Hol várod el hogy elhívjanak randizni?Mert nem mindegy hogy babazsúrról van szó vagy valamilyen összejövetelről baráti társaságok között.Esetleg azt várod el hogy Facebook-on írjon rád valaki?
A külsődön változtatás szerintem baromság.Már csak azért is mert aki külső alapján választ magának párt az egy primitív barom.Te ilyen pasit akarsz magadnak aki a külsődbe szeret bele?Normális embert nem érdekli a külső,hanem a személyiségedet stb veszi figyelembe.Valljuk be,te könnyebb helyzetben vagy mert a férfiak a nőkhöz képest egyáltalán nem felszínesek
Szerintem itt az a baj hogy nem is igazán akarsz pasit szerezni,ha pedig valóban senki se vesz figyelembe akkor örülj neki,legalább a retardált pasikat ki tudod így szűrni és majd talán egy olyannal hoz össze a sors aki a belső értékeid miatt szeret
kérdező: A lányok nem bunkók, csak sokszor tesztelik a férfiakat. Persze akad néha olyan lány, aki unszimpatikus, az olyanokat el lehet kerülni.
Én megfigyeltem, hogy vannak olyan nők, akikhez ha odamegy a férfi, le akarják koptatni. Ezért bevág egy olyan véleményt, hogy: "Nem tetszik a pólód." És ha az illető elkezd szabadkozni, akkor game over. Ezért van az, hogy már eleve oda sem mernek menni a lányokhoz.
Vagy van egy olyan nagyon utált mondat, ami egy nő száját elhagyhatja, hogy: "Legyünk csak barátok" -ez lefordítva azt jelenti, hogy ba.d meg, én nem fekszem le veled. Ezt én is szoktam utálni de rendesen, ilyenkor a legjobb azt mondani, hogy: "A barátság nálam a szexnél kezdődik" -és akkor néz nagyot a leányzó, mert nem erre számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!