Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom (pasim), amikor kedves vagyok, visszafogott, és még viszonylag szép is vagyok?
Folyton azt hallom, hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, mert minden lány bunkó. De én nagyon kedves vagyok, mindenkivel, még a számomra ellenszenves emberekkel is, és mégis átnéznek rajtam, észre sem vesznek, csak a rossz lányokat látják és mindenkit elkönyvelnek bunkónak. :( A külsőmmel sincs baj, megvan az alap intelligenciám, el lehet velem beszélgetni, szerintem a humorommal sincs gond. Akkor meg miért van, hogy senkit nem érdeklek?
16/L
Talán mert fiatalka vagy.
És az is lehet, hogy semmi érdekeset nem találnak benned. Lehet valaki "jó" meg "kedves", de ezek önmagukban nem zökkentik ki a másikat a közömbösségből.
Szabad üzibe 1 képet(nem vagyok se pedofil se semmi, csak, h tuti nem e a külsőddel van gond, mert régen én is "szépnek" hittem magam azt koppantam egy nagyot:D)?
Lehet nincs a környezetedben olyan ember akinek bejönnél vagy nem túl nagy az a társasági kör ahol mozogsz s nem adsz esélyt, h megismerjenek mások...;)
Nem tudhatjuk,nem ismerünk.
És te miért nem szoktál kezdeményezni,azoknál akiktől te szeretnél valamit?
Szerintem meg a viszonylag szón lesz ott a hangsúly.
Csak szólok, mi férfiak elég felszínesek vagyunk. Szeretjük a jó macákat, finom harapnivaló seggel, dúcs csecsekkel! Szép pofickával. Arra áll a farok. Gondolom azokat a kis belsőtulajdonságmaneket meg észre sem veszed. Ennyi lehet a dolog nyitja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!