Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok nálatok kapcsolatra, ha a jelöltetek nem tud helyesen írni?
Nagyon durva esett, megismerkedtem egy férfival és olyan alapvető hibái vannak, hogy egyszerűen szégyellem magam, ha vele vagyok egy társaságban. Ő szerinte ez nem ok, arra hogy ne legyen komoly kapcsolatunk.
PL: orrvadász = orvvadász
szette = szedte
rethetetlen = rettenthetetlen...
szóval elég durva.
Kedvelem,de szégyellem bemutatni a szüleimnek,barátaimnak.
Messze nem vagyok tökéletes én sem persze,de azért ennyire "buta" sem.
Hagyjam a kialakuló kapcsolatot vagy ez tényleg gyerekes lenne?Ti hogy viszonyultok a helyesíráshoz?
Nyilván én is le leszek sznobozva, de engem igenis zavarna, kizáró ok lenne nálam.
A helyesírás az alapműveltség része, és egyfajta személyes igényességet is megmutat a környezettel szemben: tisztelem annyira azt, akihez szólok, hogy tisztán, érthetően, kulturáltan ÉS helyesen fejezem ki a mondandómat.
29-es érdekeset írtál... :)))
Tanítgatom a gyerekemet, na de, hogy a pasimat is én neveljem??na még csak az kéne:)))
Kérdező, jól látod,hagyni kell ezt a kapcsolatot,hosszú távon kifejezetten zavarni fog a butasága,most még megvagy vele,de mikor már az újdonság varázsa is elmúlik,és felnézni sem tudsz rá,nem fogod tudni elviselni még azt sem ha megszólal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!