Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kizáró ok nálatok kapcsolatra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok nálatok kapcsolatra, ha a jelöltetek nem tud helyesen írni?

Figyelt kérdés

Nagyon durva esett, megismerkedtem egy férfival és olyan alapvető hibái vannak, hogy egyszerűen szégyellem magam, ha vele vagyok egy társaságban. Ő szerinte ez nem ok, arra hogy ne legyen komoly kapcsolatunk.

PL: orrvadász = orvvadász

szette = szedte

rethetetlen = rettenthetetlen...

szóval elég durva.

Kedvelem,de szégyellem bemutatni a szüleimnek,barátaimnak.

Messze nem vagyok tökéletes én sem persze,de azért ennyire "buta" sem.

Hagyjam a kialakuló kapcsolatot vagy ez tényleg gyerekes lenne?Ti hogy viszonyultok a helyesíráshoz?

2013. jan. 21. 00:29
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván én is le leszek sznobozva, de engem igenis zavarna, kizáró ok lenne nálam.

A helyesírás az alapműveltség része, és egyfajta személyes igényességet is megmutat a környezettel szemben: tisztelem annyira azt, akihez szólok, hogy tisztán, érthetően, kulturáltan ÉS helyesen fejezem ki a mondandómat.

2013. jan. 21. 10:49
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizáró ok lenne. A helyesírásból már lehet következtetni arra, hogy ki milyen. Nekem rossz ha üzenetet küldenek és tele van helyesírási hibával.
2013. jan. 21. 11:08
 43/44 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ilyen téren sznob vagyok, de számomra fontos a helyesírás, mert alapvetően fontos nekem, hogy a jelöltem intelligens legyen, és a helyesírásból azért lehet erre következtetni, kiv. persze ha nem magyar anyanyelvű vagy hivatalosan diszgráfiás illetőről van szó (nem olyat, aki azzal takarózik, mert cs.szik odafigyelni). Nem azt mondom, hogy írjon hibátlanul, mert senkinek sincs 100%-os helyesírása, de jó lenne, ha megérteném azt, amit ír... mert olvastam már olyan írást, aminek többször neki kellett futnom, de annyi hiba volt benne, hogy erősen megnehezítette a dolgomat. És az sem mentség, hogy fontos neki az az 1 másodperc írásban, amit azzal nyer, hogy az ilyen helyett ient vagy ijent ír...
2013. jan. 21. 13:36
 44/44 anonim ***** válasza:

29-es érdekeset írtál... :)))

Tanítgatom a gyerekemet, na de, hogy a pasimat is én neveljem??na még csak az kéne:)))

Kérdező, jól látod,hagyni kell ezt a kapcsolatot,hosszú távon kifejezetten zavarni fog a butasága,most még megvagy vele,de mikor már az újdonság varázsa is elmúlik,és felnézni sem tudsz rá,nem fogod tudni elviselni még azt sem ha megszólal...

2013. jan. 21. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!