Mennyi idős kapcsolatra mondjátok azt, h ez már valami?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél-válasznál látom, h a kérdező fejéhez vágják, h ne gondoljon még semmi nagyot, meg ne akarjon ilyenolyan ajándékot adni, mert az ő kapcsolatuk még semmi, bezzeg majd x év múlva. Mennyi idő után mondjátok(általában!!) az ismerőseitek kapcsolatára, h ez már vmi, tuti nem csak egy kaland, tényleg kitartanak egymás mellett? Mert szerintem fél év már szép, fél évig nem tűrnék vkit csak mert helyes vagy ilyesmi, ahhoz már kell elfogadás is
Fél-1 év. Amúgy meg minden kapcsolatot el kell kezdeni valahogy, nálunk is amikor pár hónaposak voltunk, még legyintettek, hogy áhh semmi. Most már 2,5 év után már nem legyintenek :D
2012. márc. 12. 21:51
2/12 anonim válasza:
1
2012. márc. 12. 21:56
3/12 anonim válasza:
Úgy egy év, de attól is függ milyen kapcsolat. Pl. mikor a kérdésnél valaki beírja, hogy 3 éve vagyunk együtt, de valójában annyi a kapcsolatuk, hogy az interneten beszélgetnek, meg évente 3x találkoznak és mindig is csak ennyi volt, akkor az így is úgy is csak egy legyintést ér.
2012. márc. 12. 22:02
4/12 anonim válasza:
legalabbn 2-3 ev, egy ev alatt minden csak futo kaland (legalabb is szerintem)
2012. márc. 12. 22:07
5/12 anonim válasza:
félév,de ha összeköltöznek,az jelent igazából már valamit...
2012. márc. 12. 22:14
6/12 Nanamia válasza:
Úgy gondolom ez nem évek mércéje. Mi 1,5 éve vagyunk együtt, ebből 1 éve közös fedél alatt. Alapjában véve ezt kevésnek mondanám, viszont én vagyok az egyik fél, aki nagyon is jól tudja, hogy már az első pillanattól kezdve mit kellett ezért a kapcsolatért kiállni...Az alapján úgy érzem, min. 10 évet is "megérünk". :D
2012. márc. 12. 22:20
7/12 anonim válasza:
1 évre biztosan már. De pl a barátnőim 6, 8, 4 éve vannak együtt a barátjukkal. Szerintem ők együtt is maradnak már. De pl van egy ismerősöm aki novemberben jött össze a barátjával, és mindig villog hogy "Már 1 hónapja együtt vagyunk; már 2 hónapja" stb. de közben meg annyi a kapcsolatuk hogy szombat reggel átmegy hozzá a pasi, ott van vasárnap estig, aztán meg hazamegy. És ez így megy hónapok óta. Egy rokonom meg 8 éve van együtt egy pasival, de ők meg másik országban élnek :D. A nő Magyaro-n, a pasi meg Franciao-ban, és 3 hetente együtt töltik a hétvégét, meg Húsvétkor, Karácsonykor elutaznak síelni, vagy a tengerpartra stb. Szerintem ez sem az igazi.
2012. márc. 12. 22:29
8/12 anonim válasza:
Én akkor ájulok el, ha valakik 30-40 éve együtt vannak, és nemcsak mert amúgy rossz a kapcsolat, de félnek egyedül, hanem mert tényleg szeretik egymást.
De ezen kívül nem az éveket nézem, hanem az egymásra hangolódást és a kommunikációt. Vannak, akik 3 hónap után összecsiszolódnak és őszinték egymással, vannak, akik 15 éve együtt vannak, és mégis itt kérnek először tanácsot ahelyett, hogy a társukhoz fordulnának őszintén, bizalommal.
2012. márc. 12. 22:40
9/12 anonim válasza:
Szerintem olyan 1-1,5 év. De most nem a tizenévesekről beszélek, hanem mondjuk úgy 20 fölött.
14-15-17 évesen 1,5 év még nem garancia semmire. Persze később sincs garancia, de azért az évek múltával csak-csak erősödik valami :)
Mondjuk általában én is a kapcsolatot nézem, a milyenségét, nem az éveket.
2012. márc. 13. 07:57
10/12 anonim válasza:
Szerintem a kapcsolattól függ. Volt egy majdnem 4 éves kapcsolatom, de feleennyire sem éreztem komolynak, mint a mostanit, ami "csak" 10 hónapja tart. Az első héttől együtt élünk, most már hivatalosan is és együtt tervezzük leélni az életünket, amire sokan csak legyintenek, mert "mi ez a pár hónap". De aki benne van csak az tudja, hogy valójában mennyit is jelent az eltelt idő.
Mondjuk a 13-14 évesek "komoly" kapcsolataira én sem szoktam mérget venni, mert szerintem mindenki tudja aki volt már ennyi idős, hogy akkor mindenki úgy érzi, hogy az éppen aktuális a sírig tartó szerelme. Kivételek persze ott is vannak, nem azt mondom.
Szóval én nem tudnék meghatározni egy időpontot. azt mindenki érzi maga. Mások meg nyugodtan "legyezgessenek" csak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!