Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Légyszíves mondjátok meg hogy...

Légyszíves mondjátok meg hogy miről vehető észre ha egy nő nagyon anyagias?

Figyelt kérdés
Esetleg ha konkrét példát is tudtok annak is örülnék...a helyzet az hogy mostanában a páronom azt veszem észre hogy jobban érdeklik az anyagiak mint én..mostanában nem nagyon van munkám és nincs túl sok pénzem...nem vagyok csoró de sajnos mostanában nem túl sok jut nekem a jóból és azt veszem észre hogy a párom ha nincs pénzem eltávolodik tőlem,mintha csórin nem fogadna el és igaz ezt hagoztatja is...rosszul esik mert mindent megteszek azért hogy több pénzem és jobb munkáim legyenek,azt hozzá teszem hogy ő most nem dolgozik jelenleg...úgy érzem hogy ha elvesztenék mindent akkor ott hagyna a sz.rba és csórón már nem állna mellettem...szóval miről lehet észre venni ha egy nő anyagias?
2011. dec. 21. 14:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát amit leírtál arról, ha még dolgozna és jobban keresne, úgy cseszegetne, talán meg lehetne érteni. De, hogy ő a kisujját se mozdítja így nem.
2011. dec. 21. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit leirtál jó példa erre.

ha szeretem a párom azt csórón is szeretem(most épp az)nem azt nézem mit kapok tőle hanem hogyan éreztethetném vele azt hogy igy is imádom.Szerencsére ő ezt jól tudja hogy nekem nem a pénz számit,és ez komoly.Semmivel nem szerettem jobban mint mikor jobban ment a szekér.

2011. dec. 21. 14:59
 3/13 A kérdező kommentje:
nem tudom mit gonmdoljak de úgy érzem ha valóban sz.arba lennék akkor nem állna mellettem...már nem tudom mit gondoljak..
2011. dec. 21. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:

2vagyok.

Az pedig elég gáz.Gondolj bele nem elég hogy csóró vagy de a szeretett nő is elhagy...ahelyett hogy támogatna.

2011. dec. 21. 15:11
 5/13 A kérdező kommentje:

ma 15:11

csorónak nem mondanám magam,de nem állok valami fényessen az a helyzet...nem vagyok lepukkanva de úgy érzem ha ennél is rosszabb lenne a helyzet akkor tuti elhagyna...ebben biztos vagyok..legalábbis ahogy mostani arcát mutatja...szóval nem tudom..

úgy gondlom az ember ne csak akkor szeresse a másikat amikor éppen minden rendben van és pénz is van..

2011. dec. 21. 15:14
 6/13 A kérdező kommentje:

ma 15:11

amúgy igen ez elég gáz valóban...azt mondja hogy ő eleget támogatott engem...

2011. dec. 21. 15:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ismerősömnek van pénze de dolgozik is érte elég keményen, összejött egy csajjal aki még sulis volt a csaj észrevétlenül odaköltözött hozzájuk a sráctól minden reggel lenyúlt egy ezrest, mert kell kajára, délután a srácnak kellett menni érte a suliba ami 20 km-re van de hazamenetel közben mindig ruhát kellett neki venni vagy ékszer. Egyszer csak a srác családja (szülők, tesók)besokalltak és elmagyarázták neki, hogy miért is van vele. Nem adott neki több pénzt se ékszert se ruhát és így a csaj is lelépet.
2011. dec. 21. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki az anyagias nő? Pl haverom exe. 7 évig éltek együtt, minden rendben volt, a srác már a lánykérést tervezte, amikor elvesztette a munkáját leépítés miatt. A lány 1 hónap alatt konkrétan tönkre vágta lelkileg a srácot, minden nap gyötörte, hogy nincs pénz stb, hozzáteszem a lány a mai napig nem dolgozik. Aztán összecuccolt és elköltözött.

Miből lehet észrevenni? elvárja, hogy meghívd rendszeresen valahova; elvárja az ajándékokat is; szóváteszi, ha ezek elmaradnak. Meg gondolom még sok sok más hasonló dolog, amit nem tudok, mivel nem vagyok anyagias nő. Párom minimálbérért dolgozik, a felét hazaadja, a másik feléből a bátyja által felhalmozott tartozást fizeti ki részletekben. Saját magára a havi bérlete marad. Vele vagyok, mert szeretem, és nem érdekel a pénze. Amikor összejöttünk, nem volt munkája.

2011. dec. 21. 15:20
 9/13 A kérdező kommentje:

az igaszság az hogy amióta nem állok túl jól azóta egyfolytában cseszeget..miközben ezerrel futok a munkák után hogy jobb legyen,de ő nem tesz érte semmit,arra hivatkozva hogy ő nehezebben talál munkát..amióta nincs túl jó anyagi helyzetem azóta mintha kerülne és nem érdekelné hogy mi van velem..mindig mondta hogy örülne ha meglepném valamivel..gondolom ott célzott arra hogy vegyek neki valami ruhát vagy valamit..ő mondja nekem hogy tönkre teszi a kapcsolatunkat ez így,mondom az teszi tönkre hogy ennyire b.aszogat a pénz miatt csak ő ezt nem veszi észre...

amióta ez van fele annyit nem beszélünk egymással,mintha kerülne mint valami replást,telefonon is mindig üzent vagy hívott napközben hogy mi van velem...most sz.arik rám nagy ívben...

2011. dec. 21. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát te is tedd azt, és amikor felhozza a pénz témát, nyugodtan szólj rá, hogy most már ő is letehetne az asztalra.
2011. dec. 21. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!