Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Légyszíves mondjátok meg hogy...

Légyszíves mondjátok meg hogy miről vehető észre ha egy nő nagyon anyagias?

Figyelt kérdés
Esetleg ha konkrét példát is tudtok annak is örülnék...a helyzet az hogy mostanában a páronom azt veszem észre hogy jobban érdeklik az anyagiak mint én..mostanában nem nagyon van munkám és nincs túl sok pénzem...nem vagyok csoró de sajnos mostanában nem túl sok jut nekem a jóból és azt veszem észre hogy a párom ha nincs pénzem eltávolodik tőlem,mintha csórin nem fogadna el és igaz ezt hagoztatja is...rosszul esik mert mindent megteszek azért hogy több pénzem és jobb munkáim legyenek,azt hozzá teszem hogy ő most nem dolgozik jelenleg...úgy érzem hogy ha elvesztenék mindent akkor ott hagyna a sz.rba és csórón már nem állna mellettem...szóval miről lehet észre venni ha egy nő anyagias?
2011. dec. 21. 14:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ma 15:34

már mondtam neki párszor,ilyenkor csak annyit mond hogy ne támadjam ilyenekkel...

2011. dec. 21. 15:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki a pénzéhes barátnődet és keressél egy normális nőt magad mellé.
2011. dec. 21. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha állandóan te fizetsz. Az első 2-3 randin még oké, de után illik mindkét félnek 50-50 állni a számlát, ha együtt éltek, akkor is úgy a korrekt, ha felezitek a számlákat egymás között.

De ez milyen dolog, hogy felhánytorgatja neked a mostani állapotod? Szerintem inkább támogatnia kéne téged.

Nem értem, sose értettem az ilyen nőket.

21/L

2011. dec. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!