Légyszíves mondjátok meg hogy miről vehető észre ha egy nő nagyon anyagias?
Figyelt kérdés
Esetleg ha konkrét példát is tudtok annak is örülnék...a helyzet az hogy mostanában a páronom azt veszem észre hogy jobban érdeklik az anyagiak mint én..mostanában nem nagyon van munkám és nincs túl sok pénzem...nem vagyok csoró de sajnos mostanában nem túl sok jut nekem a jóból és azt veszem észre hogy a párom ha nincs pénzem eltávolodik tőlem,mintha csórin nem fogadna el és igaz ezt hagoztatja is...rosszul esik mert mindent megteszek azért hogy több pénzem és jobb munkáim legyenek,azt hozzá teszem hogy ő most nem dolgozik jelenleg...úgy érzem hogy ha elvesztenék mindent akkor ott hagyna a sz.rba és csórón már nem állna mellettem...szóval miről lehet észre venni ha egy nő anyagias?2011. dec. 21. 14:56
11/13 A kérdező kommentje:
ma 15:34
már mondtam neki párszor,ilyenkor csak annyit mond hogy ne támadjam ilyenekkel...
2011. dec. 21. 15:36
12/13 anonim válasza:
Dobd ki a pénzéhes barátnődet és keressél egy normális nőt magad mellé.
13/13 anonim válasza:
Ha állandóan te fizetsz. Az első 2-3 randin még oké, de után illik mindkét félnek 50-50 állni a számlát, ha együtt éltek, akkor is úgy a korrekt, ha felezitek a számlákat egymás között.
De ez milyen dolog, hogy felhánytorgatja neked a mostani állapotod? Szerintem inkább támogatnia kéne téged.
Nem értem, sose értettem az ilyen nőket.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!