Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idős kapcsolatra...

Mennyi idős kapcsolatra mondjátok azt, h ez már valami?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél-válasznál látom, h a kérdező fejéhez vágják, h ne gondoljon még semmi nagyot, meg ne akarjon ilyenolyan ajándékot adni, mert az ő kapcsolatuk még semmi, bezzeg majd x év múlva. Mennyi idő után mondjátok(általában!!) az ismerőseitek kapcsolatára, h ez már vmi, tuti nem csak egy kaland, tényleg kitartanak egymás mellett? Mert szerintem fél év már szép, fél évig nem tűrnék vkit csak mert helyes vagy ilyesmi, ahhoz már kell elfogadás is
2012. márc. 12. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%
3-5 év az már valami. Addigra már kiderülnek a csúnyaságok is, és ha még mindig együtt vannak, és jó is a kapcsolat az már valami. Fél, 1 év nevetséges számomra ilyen szempontból.
2012. márc. 13. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
nálam változó. Én azt is nézem, hogy kiről van szó. Ha egy olyan emberről, aki 2 havonta váltogatja a partnereit, és mondjuk már fél éve együtt van valakivel, akkor nála már komolynak számít. Az én esetemben más, illetve a barátnőimnél is, mert mind a komoly kapcsolatok hívei vagyunk, e szerint is éltünk. Én több, mint 4 éve vagyok a vőlegényemmel, ő volt az első férfi az életemben, remélem az utolsó is :) mi fél év után költöztünk össze.
2012. márc. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!