Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok nálatok kapcsolatra, ha a jelöltetek nem tud helyesen írni?
Nagyon durva esett, megismerkedtem egy férfival és olyan alapvető hibái vannak, hogy egyszerűen szégyellem magam, ha vele vagyok egy társaságban. Ő szerinte ez nem ok, arra hogy ne legyen komoly kapcsolatunk.
PL: orrvadász = orvvadász
szette = szedte
rethetetlen = rettenthetetlen...
szóval elég durva.
Kedvelem,de szégyellem bemutatni a szüleimnek,barátaimnak.
Messze nem vagyok tökéletes én sem persze,de azért ennyire "buta" sem.
Hagyjam a kialakuló kapcsolatot vagy ez tényleg gyerekes lenne?Ti hogy viszonyultok a helyesíráshoz?
Hű,micsoda határozott válaszok:)
Aki nem tudja helyesen leírni a szégyellem szót: :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__743781..
"a szüleim vörös diplomások"
A kádár rendszerben nem nagy cucc volt a vörös diploma, ha ismerős benyomta az egyetemre szinte már a kezébe is volt a vörös diploma.
Azért,személy szerint nem sok mérnököt ismerek vörös diplomákkal,doktorival.Most mondhatom,hogy nem ismerős által szerezték a diplomájukat...
Mind a két szülőm nagyon sikeres szakember most.De igazából ez lényegtelen a kérdés szempontjából :)
A "vörös diploma" nálunk is gyakori volt a faluban, minden harmadik szingli csajnak megvolt (ma 45 körüli nők).... nem volt nagy cucc tényleg akkoriban.
Kérdés hogy szereted-e ezt a férfit?
"Azért,személy szerint nem sok mérnököt ismerek vörös diplomákkal,doktorival.Most mondhatom,hogy nem ismerős által szerezték a diplomájukat... "
Párt tagok voltak, mert az nélkül be sem kerültek volna az egyetemre, és ha nem a legkisebb ember ismerték akkor azért nem egy nagy dolog.
De tényleg kérdés szempontjából lényegtelen, te már eldöntött, hogy nem az igazi akkor minek hezitálsz?
Szeretem,de nagyon olvasatlan.Szórakoztató,csak attól félek,hogy "ideiglenesen",amíg nincs jobb ő vele is elvagyok,de később simán dobbantanék.
Én viszonylag sokat olvasok és a suliban,gimiben is 4,7 fölötti átlagom volt mindig. =/
Ehh,azt hiszem passzolom a kapcsolatot,kiheverem és többet nem állok szóba emberekkel,akik nem szeretnek olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!