Szerintetek nem állok készen egy új kapcsolatra?
24 éves vagyok, az előző barátommal januárban szakítottam, 4 évig voltunk együtt, ebből 3at együtt is laktunk, különböző országokban.
Azért szakítottunk, mert ez alatt a négy év alatt változtak a hosszútávú céljaink. Vagyis főleg az övéi. Nagyon nehéz volt belátni, hogy hosszútávon ez nem fog működni, és hazaköltözni, mert nem történt semmi rossz köztünk, nem csalt meg, bántott meg, hazudott, alázott, semmi. Még a szakítás alatt túúl rendes volt.
Nyár végén jöttem rá, hogy így lesz a legjobb nekem.
Ennek ellenére, tudom, hogy nem kéne, de azóta is beszélünk rendszeresen, csak elmeséljük a másiknak, kivel mi történt, sőt találkoztunk is kétszer.. Több találkozó nem lesz, ez már biztos, ezt a második után eldöntöttem, és a beszélgetéseket is le akarom csökkenteni minimálisra, mert tudom, hogy ez csak hátráltat.
Nemrég elkezdtem egy tanfolyamot, ahol van egy fiú, aki végre megtetszett. (Ugye 5 éve nem "pasiztam")
Talán én is tetszem neki, de még nem történt semmi sem. Én viszont már ettől az érzéstől rosszul érzem magam, mintha be kellene a volt barátomnak vallanom. És mintha szükségem lenne a jóváhagyására.
Mit tudok tenni, várjak inkább még..?
Azért ez nem pár hónap, már majdnem egy év.
És nem vagyok teljesen túl rajta, talán soha nem is leszek, mivel ő volt az első igazi, nagy szerelmem...
Én is azon vaciálok, hogy ezeket az érzéseket figyelmen kívül hagyva próbáljak ismerkedni, vagy egyelőre felesleges próbálkozni is, mert úgyse lesz belőle "sikeres" kapcsolat amíg nem vagyok teljesen felkészült.
És most nem is a sírig tartó kapcsolatra gondolok.. :) Bár régen másban nem is gondolkodtam, de a szakítás óta kicsit pesszimistább vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!