Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok nálatok kapcsolatra, ha a jelöltetek nem tud helyesen írni?
Nagyon durva esett, megismerkedtem egy férfival és olyan alapvető hibái vannak, hogy egyszerűen szégyellem magam, ha vele vagyok egy társaságban. Ő szerinte ez nem ok, arra hogy ne legyen komoly kapcsolatunk.
PL: orrvadász = orvvadász
szette = szedte
rethetetlen = rettenthetetlen...
szóval elég durva.
Kedvelem,de szégyellem bemutatni a szüleimnek,barátaimnak.
Messze nem vagyok tökéletes én sem persze,de azért ennyire "buta" sem.
Hagyjam a kialakuló kapcsolatot vagy ez tényleg gyerekes lenne?Ti hogy viszonyultok a helyesíráshoz?
Nem, de miért szégyelled bemutatni az, hogy derül ki bemutatkozáskor?
Mi a végzettsége?
Ha szégyelled már rég rossz...!!!
Válasz olyat aki megfelel az igényeidnek.
Egyébként igen fontosnak tarton, hogy alapvető nyelvtani szabályokat tudja a kedvesem...még ha nem is tökéletes helyesiró!
*esett*=eset
*szégyellem*=szégyenlem
Nos kedveske...
Az én férjemnek is volt egy-két durva helyesírási bakija anno, amin jókat nevettem (ő meg megsértődött)... Aztán zavarni kezdett a dolog, és egy idő után meg azt vettem észre, hogy már nem ír helytelenül.. nem tudom mit csinált "magával" :)
Amúgy főiskolát végzett emberek vagyunk mind a ketten.
Társaságban hogy derül ki a helyesírás nem tudása, mert mi társaságban sosem szoktunk írni, csak beszélgetni.
Nalam kizaro ok. Eleg kenyes vagyok a helyesirasra, mert megmutat egy alapintelligenciat.(persze mas, ha az illeto diszgrafias)
Egy olyan embert, aki nem tud helyesen irni, nem veszik komolyan, peldaul allaskeresesnel. Nem egy ilyen esetet lattam mar a cegemnel.
Nekem is vannak hibáim,de mondjuk nem is magyar az anyanyelvem.Ettől függetlenül néha olyan alapszavakban hibázik (nyilván szóban is),amik igazán megráznak.
Pl beszédből kiderül,hogy az "anibikum" nem antibiótikum,a rettenthetetlen pedig "rethetetlen".
Végül is jól beszél de jó pár ilyen hibája van :(
Okj-s,2-es érettségivel :D
Én nekem a szüleim vörös diplomások én is egyetemre járok,eléggé rossz szemmel néznék és nevetnének rajta,ahogy a barátaim is. (igazából jogosan,de értitek).
Nem mondtam,hogy helyesen írok egy szóval sem.
De alapvető szavakban nem hibázok ekkorákat.Az "esett" tényleg teljesen jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!