Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne egy kérdésem mindenkifel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pixi3 kérdése:

Lenne egy kérdésem mindenkifelé! Miért van ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na. Ahogy itt elnéztem van mindenféle ember, szóval muszáj ezt megkérdeznem és remélem néhányban gondolatot is ébresztek és választ is kapok az én kérdésemre. Tehát:

Miért van az, hogyha valaki nem felel meg a társadalmi kinézetnek akkor azt kiröhögik vagy megalázzák nyilvánosan? Legyen az 100 tonna, vagy elfuserált fejű, rosszul öltözött, abszolút kocka, feltűnő külsejű melegek stb. (Én a 100 tonnás kategória vagyok, bár annyi nem vagyok de azért meglátszik a súlyfelesleg)

És elmegyek az utcán, tök normálisan és általába mindig egy csapat srác, vagy lány vagy vegyes, hangosan nevet vagy kigúnyol, megaláz, beszól az alakom miatt. Igen tisztába vagyok vele hogyan nézek ki nem értem miért kell ezt hangosan szóvá tenni. Miért nem tudnak az emberek önmagukban örülni hogy de jó én nem vagyok ennyire rusnya. Gratulálok.

Továbbá, én nem is értem.. aki csinált már ilyet mondja már meg. Mi játszódik le ilyenkor a fejedben amikor ezt csinálod? Tök őszintén. Mert én egyszerűen nem értem. Ha még ismerne és lenne valami alapja kinevetni mert aberrált, bunkó flegma csitri vagyok és rájátszok a dolgokra de nem. Tök vadidegen emberek csinálják ezt, egyáltalán nem ismernek én sem őket akkor miért jó ez? Hogy jön ahhoz akárki is hogy tök ismeretlenbe leszóljon/beszóljon.

Mielőtt valaki belekezdene az ilyen kommentárokba hogy sopánkodás helyett fogyózni kéne. Vezettem egy listát a kísérletekről azt hiszem 14 féleképpen próbáltam meg lefogyni, és nem csak csoda szerekkel hanem rendes mozgással sőt még koplalással is. Teljes lelkiismerettel mondom hogy csalni sem csaltam mert mindig volt aki odafigyelt arra hogy ez ne forduljon elő.

Egy idő után feladtam, már nem érdekel viszont az továbbá is kísért hogy amikor olyan helyre megyek ahol sok ember van (áruház, fősuli, vonatállomás) akkor már elfog az undor jajj ma milyen szemetekbe futok bele akik beszólnak és ezúttal milyen frappáns jelzőket fogok hallani.

Köszi, hogy elolvastad, és ha értelmes választ adsz azt is köszi.

2013. jan. 20. 02:11
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Nekem még soha senki sem mert ismeretlenül beszólni...

Nem tudom, de én valahogy nem szoktam másokat bántani, vagy legalábbis nem szándékosan.

Nem lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy lenéznek a túlsúlyod miatt?

2013. jan. 20. 02:15
 2/31 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek. Én átlagos srác vagyok de nem gondoltam még arra soha, hogy másokat kritizáljak. Ezért mondják a lányok, hogy rendes meg aranyos vagyok :P.

De akkik így kinevetik vagy sértegetik azoknak valami gondjuk van, vagy szüleik rosszul bánnak velük, vagy épp valami csalódás érte őket, vagy csak abban lelik szórakozásukat. Van egy lány az osztályomba aki kövér meg nem is csinos, de sosem mondtam rá még mögötte sem, hogy ronda, stb.

Én nem a külsőre ítélek először. Aki pedig igen annak agyi gondjai vannak.

2013. jan. 20. 02:17
 3/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél csak kevesebb nagyobb g*eciség van.
2013. jan. 20. 02:24
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

mivel a baráti köreimbe mindegyik variációd megvan (kövér, meleg, elfuserált stb...) ha be mernek neki szólni támadok (nem fizikailag attól függ)

de ismeretlenekért is kiállok ha megtudom tenni

az ember mindig rátámad a másikra undorító a társadalom és undorító maga az emberi természet mostanság

én ha találkozok ilyen emberekkel rögtön az jut az eszembe vajon ő hogy vészelheti át így az életét vajon tud így is boldog lenni vagy egy rakás sz*r az élete?

aki ismeretlenül csúfolja a másikat kinézetre az meg nagyon egy tapló !

2013. jan. 20. 02:28
 5/31 anonim ***** válasza:

Elég buta, primitív dolog. Nincs baj a külsőmmel, de soha nem jutna eszembe mást emiatt kinevetni, bármi is legyen vele. Sőt, nem is foglalkozom a külsővel, esetleg párkapcsolat terén. Rengeteg kövér barátom (is) van például, vagy kövér, alacsony, kevésbé helyes barátom/barátnőm, emberileg épp olyan jól érzem magam.

Egyszer jól ki is osztottam valakit, aki (mint kiderült) belül üres fejű és unalmas illetőként kijelentette, hogy nekem "szépként" csak szépekkel kellene haverkodnom, barátkoznom.

Fogalmam sincs, lehet ennek a sok remekül kinéző(?) egyednek ez az egyetlen szórakozása...

2013. jan. 20. 02:29
 6/31 anonim ***** válasza:
Vagy valamilyen belső bizonytalanságukat kompenzálják ezzel. Kiegészíteném: haveri hülyülés mifelénk is megy. De nem bántó módon! És abból kapok én is rendesen, akár a külsőmre vonatkozóan is, erről viszont mindenki tudja, hogy inkább viccelődés, kedvesség. Sok jó kedélyű, teljesen normális kövér barátom a saját súlyával is szokott viccelődni (én inkább nem, sose tudni, mi bántaná meg őket).
2013. jan. 20. 02:31
 7/31 anonim ***** válasza:
de akik meg ilyen taplók azok meg amúgy se néznek magukba és mindig elérik az emberek közt a tetőpontot hogy mindenki otthagyja őket a hülyeségük miatt vagy jó mélyen beásnak annak a lelkébe! És nem fordul meg bennük hogy a sors visszaadja a szemétkedést
2013. jan. 20. 02:31
 8/31 A kérdező kommentje:

Nos, válaszokat illetően eddig kellemeset csalódtam.

1-es: Néha én is elgondolkodtam már azon, hogyha csak siman röhögést hallok ha éppen elhaladok egy "csapat" mellett, akkor már rosszul érzem magam közbe lehet nem is rajtam röhögnek csak furán jön ki hogy pont akkor amikor én megyek arra tehát esélyes hogy már beképzelem de sajnos már túl gyakran fordult elő hogy ne járjon ilyenen az agyam.

Majd amint elérhető lesz kiemelem a kérdést mert tényleg érdekelnek a válaszok.. mondjuk több sikerrel jártam volna tán, ha nem éjjel fél 3-kor írom ki de mindegy.

Egyébként a tiniktől már szinte természetesnek találom hogy beszólnak azon már meg sem lepődök, viszont a húsz év felettieken hogy ennyi eszük van csak borzasztó. Én most fogom tölteni a 20-at februárba (amúgy aki még nem jött volna rá nőnemŰ vagyok) Sajnálatos módon elég sokszor futok bele ilyen kisebb csapatokba. Egyedül még szerintem soha senki sem szólt be. Tehát egy random ember az utcán csak ha többen voltak.

2013. jan. 20. 02:54
 9/31 A kérdező kommentje:

2-es. Gimibe nekem sem volt ezzel különösebb gondom. Az iskolában levő diákok ha máshogy nem is névről tudták ki vagyok, és hozzám szoktak, de előtte sem szólt be senki. Persze akkor elő lett véve, amikor mondjuk egy osztálytársammal összevesztem valamin és hát mi sem egyszerűbb mint ezt az orrom alá dörgölni mégha a vitának nem volt hozzá köze de utána mindig bocsánat kérés volt stb. Volt a gimihez közel egy szakmunkás suli is, én nekem extra kerülő utat kellett tennem a sulimhoz, mert a másik út a szakmunkás felé lett volna, az ott levők meg állandóan bántottak lelkileg egyszer volt hogy szemetet (?) is utánam dobtak.

Most főiskolás vagyok, itt mondhatni ugyanaz, a fősuliba a diákok max a hátam mögött de amúgy nem bántanak, viszont az utcán és továbbra is csak csapatban szinte elkerülhetetlenek a beszólások.

2013. jan. 20. 03:07
 10/31 anonim ***** válasza:
68%

Én nem tudom mi jó benne. De szerintem ez a beszólogatás attól függ, hogy ki mennyire érett fejben. Szégyenlem, de régen, úgy 14 éves koromig én is ilyen voltam sokszor, hogy ha másokkal voltam, akkor volt akit kinevettünk, bár nem olyan feltünően.

Azóta meg kellett komolyodnom hamarabb, mint az átlagnak és már hányingerrel tekintek a régi önmagamra, bár nem voltam az extrém kategória akkor se ezekben a dolgokban.

Most már úgy állok az egészhez, hogy legszívesebben megvígasztalnék mindenkit akinek ilyeneket kell kiállnia, mert tényleg igazságtalan dolog. Az érdekes pedig az, hogy szerintem senki se tudja közülük, hogy miért csinálja. Én se tudtam régen, hogy miért csináltam ezt... talán a társaság miatt, de értelme nem volt.

Szerintem ez engem csak jobb emberré tett, mert általánosságban jobban kitudok állni mások mellett.

2013. jan. 20. 03:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!