Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem mindenkifelé! Miért van ez? (Többi lent)
Na. Ahogy itt elnéztem van mindenféle ember, szóval muszáj ezt megkérdeznem és remélem néhányban gondolatot is ébresztek és választ is kapok az én kérdésemre. Tehát:
Miért van az, hogyha valaki nem felel meg a társadalmi kinézetnek akkor azt kiröhögik vagy megalázzák nyilvánosan? Legyen az 100 tonna, vagy elfuserált fejű, rosszul öltözött, abszolút kocka, feltűnő külsejű melegek stb. (Én a 100 tonnás kategória vagyok, bár annyi nem vagyok de azért meglátszik a súlyfelesleg)
És elmegyek az utcán, tök normálisan és általába mindig egy csapat srác, vagy lány vagy vegyes, hangosan nevet vagy kigúnyol, megaláz, beszól az alakom miatt. Igen tisztába vagyok vele hogyan nézek ki nem értem miért kell ezt hangosan szóvá tenni. Miért nem tudnak az emberek önmagukban örülni hogy de jó én nem vagyok ennyire rusnya. Gratulálok.
Továbbá, én nem is értem.. aki csinált már ilyet mondja már meg. Mi játszódik le ilyenkor a fejedben amikor ezt csinálod? Tök őszintén. Mert én egyszerűen nem értem. Ha még ismerne és lenne valami alapja kinevetni mert aberrált, bunkó flegma csitri vagyok és rájátszok a dolgokra de nem. Tök vadidegen emberek csinálják ezt, egyáltalán nem ismernek én sem őket akkor miért jó ez? Hogy jön ahhoz akárki is hogy tök ismeretlenbe leszóljon/beszóljon.
Mielőtt valaki belekezdene az ilyen kommentárokba hogy sopánkodás helyett fogyózni kéne. Vezettem egy listát a kísérletekről azt hiszem 14 féleképpen próbáltam meg lefogyni, és nem csak csoda szerekkel hanem rendes mozgással sőt még koplalással is. Teljes lelkiismerettel mondom hogy csalni sem csaltam mert mindig volt aki odafigyelt arra hogy ez ne forduljon elő.
Egy idő után feladtam, már nem érdekel viszont az továbbá is kísért hogy amikor olyan helyre megyek ahol sok ember van (áruház, fősuli, vonatállomás) akkor már elfog az undor jajj ma milyen szemetekbe futok bele akik beszólnak és ezúttal milyen frappáns jelzőket fogok hallani.
Köszi, hogy elolvastad, és ha értelmes választ adsz azt is köszi.
Nem is értem! Mostanában mindenki hülye?
14 éves koromig kövér voltam (akkor fogytam 12 kilót és nőttem 8 cm-t:-) ), kifejezetten, de nekem soha nem volt ilyen tapsztalatom. Pontosabban, de! Egyetlenegy egész életemben, és arra máig emlékszem. Tudom hol történt, tudom mi volt rajtam, de komolyan mondom, még az egyik fiú arca is dereng...
Most komolyan mondjátok, hogy az utcán vadidegen emberek beszólogatnak arrajáró embereknek mert azpk szerintük kövérek???
20 év alatt ennyire sokat változott volna a világ negatív irányba??
Szomorú...
Sajnos igen. Fél éve még faluhelyen laktam, ott persze nem történt meg (vagyis de a barnabőrű C típusú állapolgárok de őket nem tartom számon). Mostmár városi vagyok és hát itt sajnos előfordul..
Az állati ösztönös szerintem hülyeség. Kicsit van benne valami, de az ember ennél okosabb úgymond. Ha sovány lennék se jutna eszembe leszólni másokat akik kilógnak a sorból. De vegyük például a melegeket. Egyik fiú ismerősöm az például vele egy cipőben járunk, de még eszembe nem jutott hogy elküldjem, vagy kigúnyoljam.
"az ember ennél okosabb"
úgy néz ki, sajnos nem mindegyik
Kérdező!
Nem elég szerintem, ha az ember elfogadja magát.Szeretni kell magadat,nem elfogadni! Ez olyan, minthogy én próbáltam egy exemnél valamit mindig elfogadni,nem sikerült! Elfogadni elfogadtam,de nem bírtam azt a dolgot megszeretni benne.Így el is távolodtunk.
Én is komplexusos vagyok,hiába voltak párkapcsolataim blabla. De egy idő után sikerült annyit fejlődnöm, hogy elkezdtem magam megszeretni.Na nincs szó nagy önimádatról,de már jó úton haladok.Persze ez az elfogadásról szól. Pl én kiskoromtól kezdve kapom anyámtól, hogy milyen kövér vagyok,így nem lesz senkim,egy férfi sem kíván meg. Aztán évekbe telt, mire rájöttem, hogy valójában nem is vagyok kövér! Viszont apám nagyon kövér,anyám nagyon vékony és biztos félt, hogy nehogy elhízzam úgy,mint apám.
Egyébként én ki nem állhatom, ha hallok az utcán/buszon,metrón hangosan röhögni embereket,mert nindig beképzelem, hogy rajtam röhögnek. Így pl sokszor ellenőrizgetem, hogy nem ültem-e bele valamibe,nincs-e folt a ruhámon stb,vagy az arcomon bármi,ami nevetséges lehetne...Szörnyűek az emberek tényleg...
Arra amúgy kiváncsi lennék, hogy pl ha próbáltál már diétát,de nem sikerült..akkor miért próbáltál még ki 13 félét,miért nem mentél el inkább egy vérvételre -hormonvizsgálatra? Lehet, hogy tök normális a kajabeviteled,csak épp beteg a szervezeted.... Én is már rengeteget kipróbáltam,és ha nem a legdrasztikusabb(legkőkeményebb koplalósabb)diétát csinálom,ami tényleg 1 hét után már látványos, akkor nincs semelyikhez sem kitartásom, hiszen nem látom, hogy használna! Viszont egy normálisabb diétát úgy érdemes szerintem elkezdeni, ha előtte végigcsinálsz egy 13-15 napos brutálisat,ami beindítja látványosan a fogyást. Bocsi a kitérőt a fogyáshoz.
Ja és még egy lényeges dolog. Én pl azóta érzem magam igazán vonzónak, amióta kezdtem rájönni, hogy érdemes szeretnem magam. Egy időbe nagyon sokan is mondták, hogy egyszerűen valami plusz energiát sugárzok magamból. Ha az emberek látják, hogy szereted magad, hogy nincs az arcodra írva az állandó megfelelni vágyás, elégedetlenség és boldogtalanság, akkor jobban fognak hozzádállni.
Na mindegy. A lényeg, hogy nem kell foglalkozni idegenekkel.
Szeresd magad :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!