Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 13 évesen a lányok vonzanak?
normális. vannak ilyen emberek.
persze elég fura, hogy ilyen hamar jöttél rá.
lehet, hogy majd kinövöd ezt az egészet és a fiúkhoz fogsz vonzódni. titkolni meg nem kell. max a szüleid előtt.persze ha jó fejek és lazák. és tudod, hogy el fognak fogadni akkor elmondhatod nekik is. de feleslegesen ne keresd a bajt. a szülőkkel várj még egy kicsit. de ha tényleg a lányok érdekelnek akkor válald fel! :) sose szégyeld, hogy ki vagy. :)
16/L leszbikus.
Engem 5 éves korom óta vonzanak a lányok (lányként), 15 évesen értettem meg teljesen mi ez az érzés :)
Mindenki más korban fedezi fel a szexu. orientációját, a válasz a kérdésre: igen normális, én most 17 éves vagyok és még mindig keresek komoly kapcsolatot lánnyal...ahhh imádom a lányokat : S
Nem gáz/ciki, mint láthatod is sokan elfogadják.
Én kb. 2éve jöttem rá és akik tudják azoknak sincs semmi baja ezzel.
Mivel fiatal vagy lehet, hogy csak a hormonok játszanak veled, de ezt később- vagy akár most is eltudod dönteni.
No pánik, ahogy az t előttem is írták, még abban a korban vagy, amikor nagyon játszanak a hormonok. - Majd idővel kiderül. - Addig is türelem!
Ha ki akarod önteni a szíved valakinek, írj!
M.
Figyelj, emiatt nem kell szégyellni magad, tudod mit kell szégyellni? Például azt ha valaki csaló, vagy sorozatgyilkos, vagy egy erőszakos izomagyú, érzelemmentes vadállat!
Ha a te vágyad egy lány, lány létedre, akkor elégítsd ki a vágyaidat, ezzel senkinek nem ártasz!
Aki ezt elítéli az általában még az ellenkező nemet sem tudja igazán szeretni! Nehogy már ilyenek miatt ne élvezd az életedet!
Szoktak azzal jönni, hogy az állatvilágban nincs homoszexualitás, ami így nem is igaz, de még ha igaz is lenne: ott szerelem sincs, csak fajfenntartási ösztön!
Amúgy én férfi vagyok és hetero, de nagyon sok mindent elfogadok!
Szóval nem ciki, és hajrá!
Ha gondolod írj privit, én melletted állok, és ha esetleg később tudok segíteni, akkor is szívesen! (Már ha most ez segítség volt tőlem egyáltalán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!