Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A 25-30 körüli pasik vonzanak,...

A 25-30 körüli pasik vonzanak, ez normális? 16/F

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 03:29
1 2
 1/12 anonim válasza:

őszintén? 2 osztálytársnőm is hasonló helyzetben volt, nos...az egyik megszívta, a másikat feleségül vették.

csak azt kell beszámítanod, hogy neki hol tart az agya a fejlődésben, melyik szakaszon van túl és épp mire vágyik, de arra jobban figyelj, hogy te mit szeretnél igazából, ha csak vonzódsz hozzá (mert gondolom, tudsz konkrétat mondani, esetleg többet), attól még nem biztos, hogy működik egy kapcsolat

L/19

2012. márc. 10. 05:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha csak elirtad "16/F"(!!!) akkor az elsövel értek egyet , ha viszont tényleg fiu vagy akkor nem nevezném normálisnak a dolgot.

Meleg vagy, ezt se tartom "norminak" (bár most divat), és apakompexusod van az se kimondottan az átlagkategória.

De ettöl függetlenül lehetsz ugyanugy boldog mint bárki más ha megtalálod a párod.

35/F

2012. márc. 10. 07:06
 3/12 anonim ***** válasza:

"2 osztálytársnőm is hasonló helyzetben volt, nos...az egyik megszívta, a másikat feleségül vették."

Hát ez nagyon jó! :D

2012. márc. 10. 08:32
 4/12 kovpet ***** válasza:
Normális :)
2012. márc. 10. 09:06
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Hogy írhatod, hogy normális arra hogy 16 évesen nem csak hogy homár, hanem ki is írja ide?
2012. márc. 10. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
utolsó: A homoszexualitás teljesen természetes része az emberi szexualitás széles spektrumának. Nem kell szégyellni, nem kell titkolni, egy anonim oldalon meg pláne nem. Egyébként ha jól sejtem, Te heteró vagy. Tudtad ezt magadról 16 évesen? Na ugye :)
2012. márc. 10. 18:35
 7/12 kovpet ***** válasza:

Kezdeti feltételek: a kissrác búza.

Első scenario: szégyelli, szorong és depressziós lesz. Ez senkinek sem jó, főleg neki nem az.

Második scenario: buzul, nem zavarja a köreid (nem nyúlja le előled a puncit), hanem pl velem boldog. Ez mindenkinek jó: neki is, neked is és nekem is.

Akkor szerinted melyiket kellene forszírozni?

De ha van jobb ötleted, szívesen hallgatom.

2012. márc. 10. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
És ha ez abnormális akkor mi van? Gondolkodj el ezen a tartalmas válaszon.
2012. márc. 10. 22:41
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) nem írtam el semmit, és nincs apakomplexusom:) csak eddig olyan aranyosak voltak, sokkal érettebbek, minden téren, még beszélgetésben, persze nem minden 30 körüli pasi vonz, de sok igen, és már kapcsolatom is volt velük, de tudom, hogy hosszútávú kapcsolatra így nincs esélyem, majd 3-4 év múlva, lehet, hogy egy aranyos csaj fog vonzani, de nem biztos, de az biztos, hogy van különbség egy barátnő meg egy ˇbarátodˇ között, sokkal többre értékelnek, főleg a 25-30as korosztály ezért szerintem ez normális dolog, de akkor kérdezhetnétek, hogy miért tettem fel a kérdést, csak érdekelt, hogy mit gondol egy kívülálló:)
2012. márc. 13. 14:03
 10/12 anonim ***** válasza:
25-30 körüli pasiként én hálát adok az égnek, hogy léteznek olyanok, mint Te :)
2012. márc. 14. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!