Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez normális hogy eddig, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális hogy eddig, csak ilyen lányokkal randiztam, és csakis ezek vonzanak? Ha kell mindent megteszek értük, h ilyen barátnőm legyen :S

Figyelt kérdés

Legyen toppmodell.

Legyen mindig finom illata,meg legyen rajta kiló vakolat.

40 kiló(vasággyal)

Ne kelljen pt levadászni ,hanem ő vadásszon le minket.

Ne keljen elkérni a szülőktől.

Mindig öltözködjön úgy mint egy útszéli:)

2011. nov. 27. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normális!
2011. nov. 27. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze normális.

Vidd mindent,hogy a rendes srácoknak már csak rendes lány maradjon.

2011. nov. 27. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne ilyen gírhas csaj. Nem szeretem ha ki vannak a bordák....
2011. nov. 27. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

ez teljesen normális vágy, sok férfi vágyik ilyen barátnőre, másoknak meg az igénytelen kövérek jönnek be, akiknek összeérnek a hájas combjaik

kinek ez, kinek az

2011. nov. 27. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen ez a normális minden más lány undorító ahogy az utolsó írta. Én is az vagyok a dagadt 60 kilómmal 170 centihez. És még az undorító sonkáim is összeérnek! Nemhogy szép ropilábaim lennének.

Figyelj. Ízlés kérdése, kinek ez tetszik kinek, biztos találsz rá lányt.

2011. nov. 27. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Normális, de hosszútávú kapcsolatot ilyentől ne nagyon várj. :D
2011. nov. 27. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint én is egy undorító dagadék vagyok a 65 kilómmal, 167cm magasságommal, és az erős, izmos kisportolt testemmel. Egyébként M-es ruhákat hordok, szóval nem vagyok annyira nagydarab, mint amilyennek gondolnátok. :D
2011. nov. 27. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:

A kövérebb lányok fújnak a vékonyakra, de a kérdező ne törődjön velük, ha neki a karcsúak tetszenek, akkor keressen olyat, nem másnak választ párt, hanem magának.

Az sem igaz, hogy aki kövér, csúnya, az hűségesebb, okosabb, jobb ember. A vékony, szép lányok közt is rengeteg szép, igényes, okos és kedves van.

2011. nov. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!