Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hogy eddig, csak ilyen lányokkal randiztam, és csakis ezek vonzanak? Ha kell mindent megteszek értük, h ilyen barátnőm legyen :S
Legyen toppmodell.
Legyen mindig finom illata,meg legyen rajta kiló vakolat.
40 kiló(vasággyal)
Ne kelljen pt levadászni ,hanem ő vadásszon le minket.
Ne keljen elkérni a szülőktől.
Mindig öltözködjön úgy mint egy útszéli:)
Persze normális.
Vidd mindent,hogy a rendes srácoknak már csak rendes lány maradjon.
ez teljesen normális vágy, sok férfi vágyik ilyen barátnőre, másoknak meg az igénytelen kövérek jönnek be, akiknek összeérnek a hájas combjaik
kinek ez, kinek az
Hát igen ez a normális minden más lány undorító ahogy az utolsó írta. Én is az vagyok a dagadt 60 kilómmal 170 centihez. És még az undorító sonkáim is összeérnek! Nemhogy szép ropilábaim lennének.
Figyelj. Ízlés kérdése, kinek ez tetszik kinek, biztos találsz rá lányt.
A kövérebb lányok fújnak a vékonyakra, de a kérdező ne törődjön velük, ha neki a karcsúak tetszenek, akkor keressen olyat, nem másnak választ párt, hanem magának.
Az sem igaz, hogy aki kövér, csúnya, az hűségesebb, okosabb, jobb ember. A vékony, szép lányok közt is rengeteg szép, igényes, okos és kedves van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!