Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzanak az egyenruhás pasik, azon belül is a rendőrök! Normális ez?
Odavagyok egy rendőrért, de azt se tudom, hogy közeledhetnék hozzá... mindig zavarba jövök, ha látom. Vagy ha egyáltalán rendőrt látok. :$
Tudom, hülye kérdés, de érdekelne a ti véleményetek is. Puszi mindenkinek!
Szerintem, igen, normális ha vonzanak az egyenruhás pasik.... én is szexinek találom az egyenruhás nőket...
A zavarba jövetel :) az már más téma :)
Juuuj, akkor megnyugodtam! Köszönöm szépen a válaszokat és hogy nem néztetek teljesen hülyének emiatt. :-)
És esetleg nem tudnátok, hogy közeledhetnék egy rendőrhöz? Hisz az mégis más, mint egy civil pasi...
Nem más! Az egyenruha alatt ő is meztelen.
Ugyanúgy lehet vele ismerkedni, mint akárki mással, közös ismerőst, közös érdeklődési kört keresni, stb.
Annyi plusz lehetőség van még, hogy ha könnyen tudsz társalogni, leszólíthatod az utcán a szakmájával kapcsolatban segítséget kérni tőle, pl. hogy hol van X utca, mennyi a megengedett sebesség autópályán, stb. Ha közben nagyon bámulod az arcát, akkor valószínűleg rájön, hogy akarsz tőle valamit.
Én is nagyon bírom az egyenruhásokat, főleg a rendőröket és a katonákat! A párom hivatásos is volt, most már "csak" fegyveres őr, de imádom, amikor felveszi a szolgálatis ruháját!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!