Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az egyenruhás pasik? :D
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 18:49
1/12 anonim válasza:
nekem nagyon... persze nem a 160 kg-s pasik, akiken van, hanem a normál testalkatú pasikon :D ott szexi szerintem :P
2/12 anonim válasza:
Ejhaj, be bizony. :)))
Viszont a viselőik gyorsan le tudják rombolni a ruha varázsát..
5/12 anonim válasza:
Ááááá, a szívem közepébe találtál, jelenleg iszonyat módon bele vagyok zúgva egy katona srácba. Igen, nagyon bejön az egyenruha, már elhatároztam, ha egyszer arra kerül a sor, megkérem, hogy az egyenruhája legyen rajta szex közben... mmm
6/12 anonim válasza:
Igen! NAGYON! :D Katona,tűzoltó és rendőr! De a rendőr az igazi! :)))
9/12 anonim válasza:
katona, tűzoltó ahh, mindegy, csak ne a sörpocakján feszüljön az egyenruha, hanem a kockás hasán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!