Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha 13 évesen a lányok vonzanak?
Figyelt kérdés
Elég ciki,próbálom titkolni de a lányok vonzavak..13éves vagyok! Segítsetek:(2013. jan. 19. 00:13
1/19 A kérdező kommentje:
Ja amúgy lány vagyok!xd
2013. jan. 19. 00:14
2/19 anonim válasza:
Feltételezem, lány vagy. Semmi baj, később kialakul ez majd biztosra. Nem ciki, ne érezd magad rosszul.
3/19 anonim válasza:
Változhat még,de ha nem az sem baj.
Ez van,ezt kell szeretni.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat:)
2013. jan. 19. 00:16
5/19 anonim válasza:
Kicsit ciki :) de attól még össze jöhetnél később egy sráccal az evolúció érdekében :)
6/19 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán, csak ne tedd azt idősebb korodba amit sok felnőtt, hogy utcára vonulsz és azt hangoztatod, ez milyen király. Mert pont az ilyenek miatt ítélik el a másságot. Ez természetes dolog, és valóban, ahogy a többiek is mondták, még változhat is :)
7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszööm!:)
2013. jan. 19. 00:21
8/19 anonim válasza:
Nem ciki. Az sem biztos, hogy ez tényleg így van, lehet csak ilyen átmeneti "érdeklődés", később már biztosabbra fogod tudni, hogy tényleg a lányok érdekelnek-e. Ha a lányok is vonzanak, azzal sincsen semmi gond, teljesen rendben van :)
9/19 absint válasza:
teljesen nomális.! énis lány vagyok..! irhatsz privit! ha gondolod!
10/19 anonim válasza:
Szeretlek! Képes lennék érted megváltozni, kis alkoholproblémák vannak, de az mellékes, kérlek, légy enyém Te Kincs. Ha enyém leszel, ígérem, nem adlak el két sör alatt. Gondold át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!