Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mot szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Nekem egy kicsit sincs pénzem kikapcsolódni,szórakozni menni.Ott tartok hogy a pàromnak nem is mondom,mert tudom hogy nem lesz belöle semmi.ö nagyon nagyon megértö de félek,elöb utóbb megunja,hogy velem nem lehet semmi olyan programot tervezni,amihez akàr csak kevés pénz kell.

Munkàt egyszerüen nem talàlok.....

2013. jan. 18. 19:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igazán nekem a történetből az jutott az eszembe vajon hogy fog rád építeni a jövőben az a nő?Tudod egy idő múlva eszébe jut a gyerek meg a többi amiről egy nőt nem igen lehet lebeszélni.Ha most nem tudod anyagilag beteremteni amit szeretnél,ha gyerek lesz akkor...
2013. jan. 18. 19:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudom ö is ezt mondja hogy fogadjam el néha.De nekem ez nem megy.Rossz érzés úgy kapnom valamit,hogy tudom hogy én ezt nem tudom viszonozni:((
2013. jan. 18. 19:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nö!Sosem épìtenék csak örà anyagilag jövöt.Nem akarom hogy eltartson.
2013. jan. 18. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy az akadálya a programoknak. Ha annyira menni akar, akkor majd kifizeti a te részedet is.

Én a páromnak mondtam, hogy nekem idén nem lesz pénzem külföldi nyaralásra, és nem szeretném, ha ő fizetné, de hallani sem akar róla. Ki fogja nekem fizetni. Bár épp ezért most méginkább munka keresésben vagyok(amúgy tanulok), mert nem szeretném, ha ő fizetné. Mindenesetre ha nem jön össze, akkor ki fogja fizetni..

2013. jan. 18. 19:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Én nem engedem neki és sosem fogom engedni neki h fizessen:/ Nekem nem megy://
2013. jan. 18. 19:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Azon a szinten igen is akadàly vagyok hogy ha nélkülem megy akkor is miattam van bümtudata h nekem otthon kell ülni neki meg nem......Nem àllhatja mindig az estémet ö se
2013. jan. 18. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:

De mi az, hogy nem engeded neki, hogy ő fizessen, hülye vagy?

Én elég jól keresek, ha egy csaj ilyet mondana nekem, hogy ne fizessek inkább maradjuk otthon a négy fal között úgy dobnám ki mint macskát szarni.

2013. jan. 18. 20:11
 18/20 anonim ***** válasza:

alig egy éve vagytok együtt-minden program megvolt már, és nem lehet kétszer ugyanazt csinálni?

Bocs,de nem lehet hogy Te vagy az akadálya a programoknak, és nem a pénz? és miért nem lehet hogy néha ő fizessen. Fordított esetben te nem hívnád meg egy pizzára?

2013. jan. 18. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi sem vagyunk túlságosan eleresztve, attól még jól érezzük magunkat. "szerencsére" a barátaink többsége is csóró, így jól elvagyunk egy kis rágcsa és szörp mellett órákat :) Kettesben pedig a már felsoroltakat csináljuk. Valahol olvastam, hogy a jó dolgok ingyen vannak: mosoly, szerelem, barátság, szex.. a többire nem emlékszem :)

Kb. havonta, kéthavonta ülünk be valahová, sörözni/boroskólázni hetente. Ez 500 forint fejenként egy este, tehát havi 2000 forint, ennyit még kibírunk :)

2013. jan. 18. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:

Jó, akkor meg keseregj, legyél akadálya mindennek, ne is próbálj meg ezen változtatni. Hogy mit szólnék ehhez?! Ha folyton csak keseregnél és én menni szeretnék veled valahova, fizetném is minden további nélkül, te pedig nem engeded és már 1 éve ez menne, na akkor dobnálak.

Jó volt a kérdés.. ha fordítva lenne, (főleg ha te lennél a pasi), akkor te nem ragaszkodnál azon, hogy bizony szivem, én most meghívlak pizzázni, mert szeretnélek elvinni valahova.

Szóval ha nem találsz munkát, akkor vagy engeded neki, hogy fizessen néha, vagy keseregj, aztán majd egyszer ezt megunja a barátod.

Hajrá!

2013. jan. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!