Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mot szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Nekem egy kicsit sincs pénzem kikapcsolódni,szórakozni menni.Ott tartok hogy a pàromnak nem is mondom,mert tudom hogy nem lesz belöle semmi.ö nagyon nagyon megértö de félek,elöb utóbb megunja,hogy velem nem lehet semmi olyan programot tervezni,amihez akàr csak kevés pénz kell.

Munkàt egyszerüen nem talàlok.....

2013. jan. 18. 19:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Bajban ismertetszik meg a barát:)
2013. jan. 18. 19:30
 2/20 A kérdező kommentje:
Az ingyenprogramokat többszörösen kivégeztük màr.
2013. jan. 18. 19:30
 3/20 A kérdező kommentje:
Végtelenüp türelmes és édes......de én meg ùgy érzemcsak visszahùzom ezzel....
2013. jan. 18. 19:31
 4/20 anonim ***** válasza:
Mi se megyunk tuk gyakran sehova.fel -1 evenkent mozi.etterem talan negyed evente egyszer.inkabb lemegyunk bnom baratjanak a bufejebe ott eszunk kedvezmenyesen es kozben jot beszelgetunk...mondjuk mi 6 eve vagyunk egyutt es az ekso 1 evet vegig tomboltuk majd egyre kevesebb jutott a szorakozasra...mara kb. Semmi csak a csekk.
2013. jan. 18. 19:32
 5/20 anonim ***** válasza:
otthon filmezhettek, főzhettek közösen, kirándulhattok, simán sétálgathattok is. szinte kimeríthetetlen az ötletek tárháza és ingyen van, amúgy meg szerintem ha szeret, nem fog emiatt szakítani, főleg, ha látja, hogy próbálkozol. :)
2013. jan. 18. 19:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve vagyunk együtt.Ö szeretett régebben kijàrkàlni,de mostmàr csak velem szeretne,de velem ugye nem tud:(( rossz érzés hogy én vagyok az akadàlya annak hogy még több közös èlményünk legyen.Miattam csak a négy fal vagy a hideg utca/park maradt nekünk:(
2013. jan. 18. 19:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Minden este filmezünk mert heti 4-5 napot nàla alszom.A kiràndulàs is többszörösen meg olt.
2013. jan. 18. 19:37
 8/20 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, ő hogy áll anyagilag, de szerintem néha-néha belefér, hogy beüljetek valahová 1 kólára... vagy pizzázni. az sem olyan megterhelő pénzügyileg, és mint barátnője, nyugodtan elfogadhatsz 1-2 alkalommal ilyen meghívást. :)
2013. jan. 18. 19:38
 9/20 anonim ***** válasza:

A négy fal között is lehet közös élményeket szerezni-közös főzés, filmezés, társasozás, tanítsátok meg egymást valamire, amit a másik nem tud,rendezzétek át a lakást, csináljatok egy fotózást-ezt kint is lehet folytatni,tartsatok otthon egy wellnes napot-közös fürdő, masszázs

és kint is lehet csomó mindent csinálni: szánkózni, korcsolyázni, túrázni,biciklitúrázni,várostnézni, templomokat nézni, nyáron szabad strand,szalonnasütés.

most olvasta hogy holnap este is lesz pl Budapesten egy ingyenes rendezvény-szolidaritás éjszakája címmel

2013. jan. 18. 19:41
 10/20 A kérdező kommentje:
BPtöl nagyon nagyon messze èlünk.A felsorolt dolgok mind megvoltak màr.
2013. jan. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!