Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan mondanátok el...

Ezt hogyan mondanátok el neki, hogy nekem nincs kedvem ehhez az egészhez? (Többi lennt )

Figyelt kérdés
Kb.3 hete egyiknap a férjem mikor haza ért , bejelentette , hogy vett egy házat úgy meglepetésből , az egészbe a legviccesebb , hogy nem 25 km akartam költözni egy faluba (amivel nincs semmi bajom , csak nem akarok ott lakni ) , már 10 éve erre a házra a sporolunk , de én csak a városunk egyik kis negyedébe akartam költözni . Nem tudom , hogy mondjam el neki , hogy én nem akarok oda költözni !

#ház #falu #költözés:
2013. jan. 1. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"Drágám, ne haragudj, de én nem szeretnék faluba költözni. Inkább a városunk egyik kis negyedébe lenne jó egy lakás/ház. Keressünk valami megoldást."
2013. jan. 1. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell neki mondanod az igazat, ha nem az tartós frusztrációt fog nálad okozni és annak nem lesz jó vége.
2013. jan. 1. 19:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Megkell tennem , hisz nincs jogsim buszoznom kell , 2 gyerekkel (8,3 éves), meg nem akarok 2 szintesházat folyamatosan takaritani hisz 24 hetes vagyok . Igaziból már kinéztem egy lakást , egy 3 szintesházba abba a negyedbe , igaz , hogy ebbe 4 szoba van a kertesbe meg 7 de nekem az is bőven elég lenne . Csak ha elmondanám neki csalódna .
2013. jan. 1. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos kiborulnék, ha úgy venne házat, hogy én meg sem néztem. Már csak a tudat miatt is utálnám a ház minden zugát, keresném a hibáit. Az mindegy lenne, hogy hol vette, most nem a falun van a hangsúly, hanem azon, hogy egy ilyen dolog szerintem egyáltalán nem jó meglepetés. Ti vagytok erre a jó példa. Ez szerintem rengeteg gondot fog okozni a kapcsolatotokban. Részedről akkor, ha lenyeled a dolgot és odaköltöztök, a férjed részéről akkor, ha el kell adni a házat és egy másikat kell venni "miattad". Nem tudom, ezen mikorra léptek túl.
2013. jan. 1. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szuper lehet a házasságotok, ha a férjed nélküled vesz házat! "hogy nem 25 km akartam költözni egy faluba (amivel nincs semmi bajom , csak nem akarok ott lakni ) , már 10 éve erre a házra a sporolunk ," Milyen házra spóroltok 10 éve? Hogy, ha meg sem beszéltétek?
2013. jan. 1. 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó .

Egyet értek veled . De én nem akarok oda menni , mert igen amúgy nem olyan ronda a ház , csak nélkülem vette , és ez nem meglepetés így . De nem akarom az örömét elrontani

2013. jan. 1. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5 az elöző bejegyzés a 4 szólt . Mivel nem akarjuk eladni a lakásunkat , ezért kelett spórolni . . Jó a házaságunk csak mindig nekem akar bizonyitani , hogy ő igazán jó apa . Ő neki mindig is a falusi élet volt a szimpi . Ez nincs ám olyan messze .
2013. jan. 1. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Most akkor döntsd el. Elhiszem, hogy nem akarod megbántani, de egy ház megvétele nagy döntés és ezt egy családnak közösen kell meghoznia. Meg kell mondanod a párodnak, hogy te nem szeretnél oda költözni és ez nem lett rendesen átgondolva.

A kicsinek van óvoda, a nagyobbik ugyanúgy be tud járni iskolába? Ezeket is figyelembe kell(ett volna) venni. Én se lennék boldog, ha ott kéne élnem, ahol nem akarok és bizony ez a dolog idővel rá fogja nyomni a bélyegét a házasságotokra is.

2013. jan. 1. 23:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Ovi az van , suliba szerintem megoldható. Mondju én azért se akarok , mert gyerek koromba falun laktunk , és ha valakivel taizni akartam akkor mindig buszozni kelet stb ... Szerintem azért a házaságunkra nem menne rá, viszont tuti ,hogy inenntől semmit nem bizok rá.
2013. jan. 2. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!