Mit szóltok ehhez az egészhez? Igazából kíváncsi vagyok a véleményeitekre, mit gondoltok erről? Sikerülhet?
Az utolsó 5 kg-ról lenne szó, és azt tanácsoltátok hogy keményítsek a mozgáson. Úgy gondoltam, hogy heti 3szor vagy 4szer futnék 3.5 km-t pluszba, emellett minden másnap tornáznék RR - Add Önmagad-ra kb. 40 percet.
Az étkezésem így nézne ki körülbelül:
-reggeli: 2 szelet tk rozskenyér vajjal & zöldségekkel
-tízórai: 1 gyümölcs
-ebéd: amit a menzán adnak, kenyér nélkül, ha tészta van akkor épphogy csak belekóstolok.
-uzsi: valamilyen zöldség vagy gyümölcs
-vacsora: 1 tojásos rántotta zöldségekkel.
Emellett innék napi 2-3 liter folyadékot, ami vízből és zöld teából állna.
Ja igen azt elfelejtettem hogy minden hétfőn van egy másfél órás kosáredzésem, és heti 3 tesim (nem kímélnek minket)
Az lenne a kérdésem, hogy nem-e viszem túlzásba a mozgást? És hogy nem nagy baj-e, hogyha betonon futok? Ugyanis lakótelepen lakom és nincsen zöld terület errefelé. Változtassak valamit az étkezésemben? Milyen ütemben kellene fogynom? Mennyi időn belül megy le a maradék 5 kg?
Előre is köszi a tanácsokat/megjegyzéseket/válaszokat!
16/L, 175 cm és 65 kg.
jó ez szerintem nagyon is
én mondjuk annyit változtatnék csak hogy vacsira a tojsát meg a zöldségeket még a reggelihez tenném be vacsorára pedig kefírt, natúrjoghurtot vagy túrót ennék mivel nincs nagyon tejtermék az étrendedben
de reggeilhez mindneképp ennék vmi feltétet(csirke-pulykamell, sovány sajt, tojás )
de jó ez nagyon is
Egyetértek az előttem szólóval. Amit vacsinak írtál az inkább reggelinek jó.
Másik! a 175 cm-hez teljesen jó a 65 kg. Ne akarj túl sokat fogyni, mert az sem jó. Visszaüt.
Ha ezidáig fogytál, s most lelassult ez a folyamat, akkor ez azt jelenti, hogy elértél arra a szintre, ami tényleg felesleg volt rajtad.
Nem hiszem, hogy még 5 kg-t kellene fogynod, így látatlanba mondom.
Mert, ha erőlteted, akkor esetleg máshonnan veszíted el azt a súlyt, ami viszont nem egészséges.
Sportolj sokat, amit leírtál az jó. Minden héten tarts legalább 2 pihenőnapot, nagyon fontos. Úgy hatásosabb a fogyás. De olyat, amikor tényleg nem csinálsz semmit.
Még egy javaslat: ha szereted, akkor a zöldségeket inkább nyersen edd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!