Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt, de az első hónap végén 1 buliban kicsit összevesztünk(nem szakítósan) és mentem fel haveromhoz aki hozott magával 2 csajt. Egyet magának egyet nekem és a csaj be is feküdt mellém de nem feküdtem le vele, csak csókolóztunk meg pettingeltünk. Mostanában elég sokat gondolkozok, hogy elmondjam-e neki...21/F2013. jan. 18. 18:29
11/11 anonim válasza:
Igen, mondd el!
Ne hallgass a gyáva gyökerekre!
A bűntudatod nem fog kisebbedni, ha elmondod, csak pluszba jön még az párod előtti megszégyenülés is, ami fokozza a fájdalmadat...tehát óriási süket duma amikor azt írják itt egyesek, hogy "viseld, szenvedj magad, ne terheld őt vele", mert valójában pont nehezebb és nagyobb dolog elmondani neki, mint kussolni!
Ne hallgass az ilyenekre!
Ezek csak gyáva sz.rok, akik hősies tettnek akarják beállítani a megcsalást + meg még ha utána kussolsz is! Hű de nehéz lapítani, tényleg.....Barmok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!