Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek, hogy megcsalta a vőlegénye?
Sziasztok. Elég bonyolult a történetem..A legjobb barátnőm és a pasija 3 éve vannak együtt, 4honapja összeköltöztek. Kb 2 hete hazament az anyukája vidékre a pasija meg nem ment mert (elvileg) dolgozott. Én előző este ahogy elment ott aludtam nála, h ne kicsit "csajos estét" tartsunk. Ott felejtettem a
szemüvegem és meló előtt pont el tudtam kérni a kulcsot az állomáson. Meló után este felmentem..és ott volt a srác az egyik munkatársnőjével a közös ágyukba..Ja azt elfelejtettem v h ugy volt másik városba dolgozik..Én elrohantam a srác utánam. Könyörgött h ne mondjam el csak rámászott a csaj, kicsit megijedt a felelősségtől stb. Nem nagyon érdekelt, de nem tudtam bnőmnek elmondani..Annyira a mindene ez a srác rajtam kívűl már barátai sincsennek, csak ő létezik neki. Attól félek h rám haragudna meg..Meg abba se vagyok biztos nem tenne kàrt magában..Így próbáltam elnyomni ezt az egészet mondván nem avatkozok bele. De tegnap volt a szülinapja és gyűrűt kapott..Úgy érzem megfulladok ettől a titoktól..de van-e jogom szétrombolni az életét mikor ilyen boldog? De ha meg nem mondom el milyen barátnő vagyok? 10éve vagyunk azok. Már bele vagyok betegedve..Mit csinálnátok?
Beszélj a barátjával,hogy mondja el ő és ne várja meg,hogy te árulkodj. Esetleg probálgathatsz célozni a barátnődnek arra ami történt.
Fogalmam sincs mit tennék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!