Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy megcsalta a vőlegénye?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég bonyolult a történetem..A legjobb barátnőm és a pasija 3 éve vannak együtt, 4honapja összeköltöztek. Kb 2 hete hazament az anyukája vidékre a pasija meg nem ment mert (elvileg) dolgozott. Én előző este ahogy elment ott aludtam nála, h ne kicsit "csajos estét" tartsunk. Ott felejtettem a

szemüvegem és meló előtt pont el tudtam kérni a kulcsot az állomáson. Meló után este felmentem..és ott volt a srác az egyik munkatársnőjével a közös ágyukba..Ja azt elfelejtettem v h ugy volt másik városba dolgozik..Én elrohantam a srác utánam. Könyörgött h ne mondjam el csak rámászott a csaj, kicsit megijedt a felelősségtől stb. Nem nagyon érdekelt, de nem tudtam bnőmnek elmondani..Annyira a mindene ez a srác rajtam kívűl már barátai sincsennek, csak ő létezik neki. Attól félek h rám haragudna meg..Meg abba se vagyok biztos nem tenne kàrt magában..Így próbáltam elnyomni ezt az egészet mondván nem avatkozok bele. De tegnap volt a szülinapja és gyűrűt kapott..Úgy érzem megfulladok ettől a titoktól..de van-e jogom szétrombolni az életét mikor ilyen boldog? De ha meg nem mondom el milyen barátnő vagyok? 10éve vagyunk azok. Már bele vagyok betegedve..Mit csinálnátok?

2012. dec. 12. 15:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
Ez a férfi egy jellemtelen ösztönállat, ha nem mondod el az esetet a barátnődnek, akkor te is cinkosává válsz és a későbbi BIZTOS boldogtalanságban és válási procedúrában is társtettes leszel.
2012. dec. 12. 16:21
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
ha tényleg ennyire mindene, ne mond el sztem, majd úgy is rájön később, addig megérdemel egy kis boldogságot :P
2012. dec. 12. 16:27
 13/26 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy semmi köze hozzá??? A barátnője boldogságáról van szó!! Azért hívják barátságnak, mert törődsz a másikkal. Akkor derüljön ki inkább, mikor már gyerekeik vannak? Mondd el, joga van tudni a barátnődnek róla, nincs okod hazudni neki, miért ne hinne neked? Az ő dolga eldönteni, hogy hozzámegy-e valakihez, aki már az elején hűtlen hozzá. Ez a csak szex duma meg butaság. Ès ha csak szex?? Küldeném a pasimat a halálba, ha ilyet csinálna, mi van ha összeszed vmi nemi betegséget egy 'csakszex' ribanctól, aztán átragasztja a barinődre?? Az ilyen nők kétnaponta màsnak rakják szét a lábuk, nem közösködnék velük..
2012. dec. 12. 16:33
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

Még sosem csaltam meg egyik barátnőmet sem. A feleségemet is részben azért dobtam, mert megcsalt. Tehát elítélem a félrelépést. De könnyen lehet, hogy ez amolyan legénybúcsú volt. Megijedt, hogy már tényleg hűségesnek kell lennie.

Lehet, hogy egyszeri alkalom volt és ha elmondod a barátnődnek, akkor csak ártasz neki.

A helyedben nem mondanám el. De ha megtörténne újra, akkor azonnal.

2012. dec. 12. 17:01
 15/26 Lifeishard ***** válasza:
Nem vagy könnyű helyzetben, az már tuti. Én nem tenném, és nem azért, hogy a pasit mentsem. Nincs bizonyítékod. Tagadhat a faszi, és még az is lehet, hogy Te lennél a galád barátnő, aki "sajnálja" a boldogságát. Ha kiderül az eset, és az is, hogy Te tudtál róla, ismét szemét leszel, hogy nem mondtad el. Mindenképpen szívsz. Neked kell mérlegelned, mit vállalsz be a barátnődért, vagy milyen a kapcsolata egyébként, milyen a pasi. Van rá egy kevés esély, hogy tényleg nem tesz több ilyet a faszi, és akkor a barátnőd boldog maradhat. Lehet mondani, hogy milyen boldogság az, ami hazugságra épül, de adj neki(k) egy esélyt, mert nem tudhatod, mit hoz a jövő. Ha viszont még egyszer előfordul, azt már ne tartsd titokban.
2012. dec. 12. 17:11
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen, csak ami még elég necces h tovabbra is együtt dolgozik a csajjal és tényleg van olyan h más városba vannak napokig..Most ezek utan ki hiszi el h ott nem mikor a saját lakásába megdönhette? Tudom h nektek pasiknak ez lehet nem annyira fontos momentum de tegnap meg voltunk hívva a szülinapi összejövetelre+eljegyzésre és megkért a bnőm h hozzak ki egy ü piát a hálószoba szekrenyről és nem volt áthúzva az ágy..a belem kifordult..azért tudom mert nem rég egy vásárlóúton együtt választottuk és megmaradt a kép ahogy beléptem és rájuk nyitottam..Bár ne mentem volna fel:(
2012. dec. 12. 17:24
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

Én elmondanám.

Menjen tönkre a barátságunk, ha olyan hülye pitsa, hogy engem hibáztatna utána, de egy ilyen gennyláda nem érdemli meg, hogy legyen egy normális kapcsolata!

2012. dec. 12. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem mondd el neki, lehet, hogy meg fog haragudni rád, de talán idővel majd megérti és rájön, hogy jobb volt az igazságot megtudni tőled, mint az, hogy saját maga látja a jövendőbelijét mással egy ágyban.

Ha a barátnőd helyében lennék és elmondanád nekem a történteket biztos összetörnék lelkileg, de hálás lennék, hogy megmondtad az igazat.

21/L

2012. dec. 12. 18:49
 19/26 anonim ***** válasza:
A francért kell Neked más lakásában mászkálni! Mondd el, ha ettől jobban érzed Magad! Bár nem hinném.
2012. dec. 12. 19:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Le merném fogadni, hogy ha a barátnőd találtad volna az ágyban egy másik pasival, akkor eszedbe sem jutna szólni a vőlegénynek! Álszent pitsa!
2012. dec. 12. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!