Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy megcsalta a vőlegénye?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég bonyolult a történetem..A legjobb barátnőm és a pasija 3 éve vannak együtt, 4honapja összeköltöztek. Kb 2 hete hazament az anyukája vidékre a pasija meg nem ment mert (elvileg) dolgozott. Én előző este ahogy elment ott aludtam nála, h ne kicsit "csajos estét" tartsunk. Ott felejtettem a

szemüvegem és meló előtt pont el tudtam kérni a kulcsot az állomáson. Meló után este felmentem..és ott volt a srác az egyik munkatársnőjével a közös ágyukba..Ja azt elfelejtettem v h ugy volt másik városba dolgozik..Én elrohantam a srác utánam. Könyörgött h ne mondjam el csak rámászott a csaj, kicsit megijedt a felelősségtől stb. Nem nagyon érdekelt, de nem tudtam bnőmnek elmondani..Annyira a mindene ez a srác rajtam kívűl már barátai sincsennek, csak ő létezik neki. Attól félek h rám haragudna meg..Meg abba se vagyok biztos nem tenne kàrt magában..Így próbáltam elnyomni ezt az egészet mondván nem avatkozok bele. De tegnap volt a szülinapja és gyűrűt kapott..Úgy érzem megfulladok ettől a titoktól..de van-e jogom szétrombolni az életét mikor ilyen boldog? De ha meg nem mondom el milyen barátnő vagyok? 10éve vagyunk azok. Már bele vagyok betegedve..Mit csinálnátok?

2012. dec. 12. 15:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Én férfiként úgy gondolom, hogy el kell mondanod az esetet. Sokkal többet ártasz, ha nem tudja meg a barátnőd az igazságot, hisz most még nem házas és gyermektelen, de ha majd 5-10 év múlva válik mondjuk 2-3 gyerekkel, akkor haláláig boldogtalan lesz, mert már nem fog kelleni senkinek. A jövőbeli boldogságának záloga, hogy megtudja a dolgot, én ott azonnal felhívtam volna, amikor lebukott a gazember fiúja.
2012. dec. 12. 19:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Ha a barátnőmet találtam volna az ágyba mással lehet h nem mondom el de neked egész biztos nincsennek barátaid es antiszociália kretén vagy..Nyilván nem arrol szól h nekem mindenképp igazságot akarok tenni mert jóságos szent vagyok..Hanem h a baratomrol van szó akit szeretek és akinek jót akarok. Nehez felfogni..A többieknek köszi a választ.
2012. dec. 13. 08:02
 23/26 A kérdező kommentje:
Ha a barátnőmet találtam volna az ágyba mással lehet h nem mondom el de neked egész biztos nincsennek barátaid es antiszociális kretén vagy..Nyilván nem arrol szól h nekem mindenképp igazságot akarok tenni mert jóságos szent vagyok..Hanem h a baratomrol van szó akit szeretek és akinek jót akarok. Nehez felfogni..A többieknek köszi a választ.
2012. dec. 13. 08:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Miért csak azok a válaszok számítanak, amik egyeznek a Te a véleményeddel?! Hm? Vagy akkor meg minek kérdezel?

Tipikusan az a "barátnő" vagy Te is, aki szerint ha a pasi követ el valamit (legyen szó bármiről), akkor "ő a szemétléda, meg a legmocsokabb ember a világon, akit mostantól utálunk", de ha ugyanezt a barátnőd teszi meg, akkor már nem is olyan nagy baj, meg biztosan azért is a pasi a hibás! Magad árultad el azzal, hogy ha a barátnőd tette volna ugyanezt, akkor nem szólnál semmit a vőlegénynek. Komolyan borsódzik a seggem az ilyenektől!

De tudod mit, ha már annyira szereted, mondd el neki! Nem is kaphatna Tőled szebb Karácsonyi ajándékat! :)

2012. dec. 13. 12:44
 25/26 anonim ***** válasza:
41%
Ha a barátnődet félrelépését nem jelentenéd, akkor javaslom, hogy feküdj le te is a sráccal. Ezt elmondanád-e?
2012. dec. 13. 13:27
 26/26 anonim ***** válasza:

"csak rámászott a csaj" De rossz duma!!! Ő meg odamenekült a lakásba előle, a csaj meg berugta az ajtót és megerőszakolta. HAHAHA!

Arra gondolj, hogy ha te lennél ilyen helyzetben, szeretnéd-e tudni.

Én megköszönném a barátnőmnek (vagy bárkinek), ha felnyitná a szemem!

2013. jan. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!