Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam barátnőmnek, vállalva ezzel hogy szomorú lesz?
szóval.. lány vagyok és van egy fiú ismerősöm akivel gyakran beszélgetek meg még együtt is szoktunk hazafelé menni. na most én ennek a fiúnak bejövök már kb 2-3éve, de így mivel tudja h én nem érzek iránta semmit ezért nem próbálkozik, de azért keresi társaságom. a barátnőm kb fél éve bevallotta hogy neki tetszik, én meg bíztattam hogy lehet van esélye. na most ez azért nem igaz, mert ugyan nagyon szeretem a barátnőmet, de ő elég túlsúlyos molett lány, és még 1 fiún kívül senkinek se tetszett inkább szánalmasnak tartják. namost ő Betti(ezaneve) mindig odajön hozzám ha ezzel a fiúval beszélek sétál velünk hazafelé, élvezi hogy velünk lehet. viszont van egy bökkenő. a fiú gyakran próbál szemezni velem, de ez nem kölcsönös, viszont Betti egyik legjobbbarátnőm révén szinte mindig velem van és még figyeli is őt..mosolyog rá stb. nemrég a fiú megkérdezte tőlem h ugye ő nemtetszik Bettinek, mert hogy állandóan őt nézi. a kérdés itt tulajdonképpen az, hogy elmondjam Bettinek hogy nem tetszik neki? ezt igazából eddig is tudtam de a remény ottvolt... elkellene mondanom, de szegény így is azthiszi hogy végre összejön neki valaki. a fiú érzései felém pedig mások elmondása alapján már durva.
bocsi a hosszú kiegészítésért, csak gondoltam így jobban átlátjátok a sztorit!:) köszi a válaszokat!
Ha mindenképp megtudná hogy te tetszel a fiúnak, akkor inkább te mondd el.
Mi fiúk vagyunk, de még köztünk is megromlott a viszony az egyik legjobb barátommal, amikor megtudta, hogy régen tetszettem a barátnőjének, mielőtt összejöttek.
Ha fontos Betti barátsága, akkor inkább tőled tudja meg és kevésbé kaphatja fel a vizet.
Szóval a szitu:
van barátod. Van egy srác, aki halálosan szerelmes beléd. Van egy "barátnőd".
Te hülyíted szerencsétlen fiút, aki abban reménykedik, hogy viszont fogod szeretni valamikor. Szívesen vagy a sráccal, mert legyezi a hiúságod, hogy oda van érted. Közben jót röhögsz a szerencsétlen barátnődön, hogy bezzeg ő sosem kaphatja meg ahelyett, hogy megpróbálnál segíteni neki azért, hogy pl. lefogyjon, vonzóbb legyen.
Ilyen barátnőtől mentsen meg az ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!