Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mondjak el a barátnőmnek...

Hogy mondjak el a barátnőmnek egy olyan dolgot, amitől biztos, hogy kilenne meg nagyon szomorú lenne?

Figyelt kérdés
De muszáj lenne megbeszélni, de nem akarom megbántani, szerintetek megbezséljem vele vagy hagyjam?
2009. márc. 27. 21:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok szóval barátság, nem párkapcsolat, bocsi, hogy félreérthetően fogalmaztam.
2009. márc. 27. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodtan vonuljatok el 1 félreeső helyre. és szépen mondd el neki h figyelj ez a helyzet.

Ha értelmes nemfog megharadugni.^^

17/F

2009. márc. 27. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha igazi barát vagy, akkor veszel egy nagy levegőt és elmondod neki! Igyekezz mellette maradni és támogatni őt!
2009. márc. 27. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem azért ez attól is függ, hogy mi az amit el szeretnél neki mondani. Mert pl. ha rájöttél, hogy megcsalta a párja, akkor nem biztos, hogy az a legjobb ötlet, hogy elmondod....Remélem nem ez van a dologban!

De ha nem súlyos dolgot szeretnél neki elmondani, és tényleg jó barátnők vagytok, akkor csak őszintén!

2009. márc. 30. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!