Hogy mondjak el a barátnőmnek egy olyan dolgot, amitől biztos, hogy kilenne meg nagyon szomorú lenne?
Figyelt kérdés
De muszáj lenne megbeszélni, de nem akarom megbántani, szerintetek megbezséljem vele vagy hagyjam?2009. márc. 27. 21:15
1/4 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok szóval barátság, nem párkapcsolat, bocsi, hogy félreérthetően fogalmaztam.
2009. márc. 27. 21:16
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan vonuljatok el 1 félreeső helyre. és szépen mondd el neki h figyelj ez a helyzet.
Ha értelmes nemfog megharadugni.^^
17/F
3/4 anonim válasza:
Ha igazi barát vagy, akkor veszel egy nagy levegőt és elmondod neki! Igyekezz mellette maradni és támogatni őt!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem azért ez attól is függ, hogy mi az amit el szeretnél neki mondani. Mert pl. ha rájöttél, hogy megcsalta a párja, akkor nem biztos, hogy az a legjobb ötlet, hogy elmondod....Remélem nem ez van a dologban!
De ha nem súlyos dolgot szeretnél neki elmondani, és tényleg jó barátnők vagytok, akkor csak őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!