Voltál már régebben pesszimista, reményvesztett, szomorú olykor? De megváltoztál, hogyan?
Én is így vagyok mint te, kérdező.
Átmentem egy rohadt nagy szenvedésen (szerelem, mi más :D ) és úgyérzem más ember lettem:
nagyképűségem, kapzsiságom, irigységem, pesszimizmusom megszűnt.
Boldognak érzemm magam, tudom hogy mindig valami jó történik velem, békés vagyok, szeretem az embereket, soha nem vagyok ideges, nincs bánatom soha, nem szégyellek semmit....
De fogalmam nincs hogyan változtam meg és hogy mást hogy segíthetnék ebben...
Bazz, ezt akár rólam is kérdezhette volna a haverom. Kicsi a világ... O.o
Amúgy nem voltam, vagyok. Folyton. Hogy hogy tudsz egy ilyen emberen segíteni? Lövésem sincs. Én e szempontból magamon sem tudok segíteni. Hogy akkor minek írtam egyáltalán. Két okból:
1) Hogy elmentődjön a kérdés, hátha bedob valaki egy nekem is hasznos tanácsot.
2) Annyira illik rám ez a kérdés, hogy elsőre komolyan azt hittem, hogy ez rólam szólt. De aztán rájöttem, hogy az én haverom legjobb tudomásom szerint a GYK-ra csak idióta kérdéseken nevetni jön fel, ha egyáltalán.
Szerintem nem te vagy az akiről szól a kérdés:) de megesik sok emberrel az ilyesmi, hogy reményvesztetté válik:) és azért érzem úgy, hogy tudok rajta segíteni, mert pl. használatba tudnám venni a tapasztalataimat, mivel én is ilyen voltam:)
nem tudom, tudok-e hasznos tanáccsal szolgálni neked, sokan olyan tipikus tanácsot vetnek, hogy igyál, csináld ezt azt, stb. szedd össze magad, stb. szóval rövidtávón segítő tanácsokat szerintem, bár nem tudom.
én már régóta elértem arra a pontra, hogy pozitívan tudok gondolkodni mindenről:) szerintem könnyebb tanácsot adni ha tudom, hogy mi a baj, esetleg írhatsz privátot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!