Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titkoljam vagy elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkoljam vagy elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon félt a motorozástól.Nagyon aggódós típus.

Tegnap elcsúsztam és csúnyán megzúztam a térdem.Nem szeretném,hogy emiatt aggódjon.Előfordult már,hogy sírt.Ezt szeretném elkerülni.De ha még is kiderülne még rosszabbul esne neki.

Elmondjam?Ne mondjam?Nem szeretném,hogy sírjon,aggódjon miattam.

2012. okt. 31. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond el.Én mindig is őszinteség híve voltam.Meg miért aggódna olyan helyzeten ami már megtörtént.Inkább magyarázd el hogy bárkivel ugyanúgy előfordulhat baleset mint egy motorossal.Egyébként meg legrosszabb esetben annyira örülni fog hogy nem lett komolyabb gondod hogy még szex is lesz :D
2012. okt. 31. 11:37
 2/6 ASOT ***** válasza:

hány évesek vagytok? 14? Mert nem hiszem.

vagy veszed az alapot, amiről nem tud az nem fáj, vagy elmondod. szexnél lehet h észre fogja venni h valami nem stimmel...

2012. okt. 31. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mond el neki!

Rosszabb, ha utólag derül ki ...!

19/L

2012. okt. 31. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok barátnőm 17.Most kerülném egy kicsit emiatt.A szexet is mellőzném.Amúgy se menne
2012. okt. 31. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
"Az igazság szabaddá tesz"
2012. okt. 31. 12:37
 6/6 Emberek ***** válasza:
szerintem mondd el neki, mert ha utólag tudja meg, szinte biztos, hogy balhé lesz. meg amúgyis az őszinteség jó tulajdonság
2012. nov. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!