Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a 15 éves barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Már vettem neki 2 gyűrűt 1 nyakláncot 1 karkötőt és nem tudom hogy mit vegyek neki, mert keresgéltem válaszokat és mindenhol a plüss és mikor ezt felhoztam neki akkor nem annyira örült neki és nincs ötletem hogy mit vegyek kérlek segítsetek köszi.2012. okt. 20. 12:44
1/3 anonim válasza:
"2 gyűrűt 1 nyakláncot 1 karkötőt" egy 15 éves lánynak?
Érdekes az én 22 éves barátnőm nagyon örült egy plüss nyuszinak.Mindig vele alszik.Mert szívből adtam és igazi szerelem van közöttünk..
2/3 anonim válasza:
ruha, párna, mobildísz, könyv, film, cd?...
de hogy-hogy ennyi mindent kapott már?
egyébként az én barátom meg 20 éves, és mégis nagyon örült, amikor egy kis plüsst (is) kapott tőlem... mert tőlem kapta és mert jelentése is volt :) szóval ez így elég fura, hogy nem örülne...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) és tudom elég fura h ennyi mindent de a lényeg h tetszett neki és még 1x köszi
2012. okt. 20. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!