Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni nekem tippeket h mit vegyek barátnőmnek a diploma osztójára?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 07:40
1/8 anonim válasza:
Egy szép karkötőt egy csokor vörös rózsával.
23/N
3/8 anonim válasza:
Esetleg egy elegáns, szép óra. Gyűrű ilyesmik.
23/N ismét
4/8 anonim válasza:
Vg, ha nincs annyi pénzed, vegyél neki egy jó könyvet abban a témában, ami érdekli, és este vidd el vacsizni.
23/N
6/8 anonim válasza:
Eljegyzési gyűrűt vagy más ékszert. :$ :D De, ha nem rég vagytok együtt egy szép csokor virág is megteszi minden nélkül (a virág alap). 24N
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nagyon régóta ismerjük egymást több éve, mindig volt köztünk valami, csak most teljesedett ki. olyan mintha több éve együtt lennénk egyébként:) A virág az nálam is alap lesz persze. Meg valami maradandó dolgon gondolkozok én is, az ékszer az jó ötlet..:)
2012. máj. 23. 21:35
8/8 anonim válasza:
Én lány vagyok, egy hónap múlva lesz a diplomaosztóm (remélem, addig még lesz egy államvizsgám), és én cserepes orchideát szeretnék! :D De virágon kívül valami ékszer is megteszi, vagy könyv, attól függ, hogy mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!