Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a barátnőmnek hogy nem bírom a barátnőit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
mond meg neki, te állat
2012. jan. 19. 13:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de engem konkrétan a barátnőm baráti köre irritál.
2012. jan. 19. 13:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki inkább azt, hogy szexinek találod a barátnőit, mindjárt megszakítja velük a kapcsolatot ;)
2012. jan. 19. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Zseni vagy! Mikor megismerkedtem az exemmel (régen volt), mondtam, hogy az egyik barátnője milyen helyes. Soha nem láttam, pedig 12 évig voltunk együtt. Aztán a szakításunk után mondtam, hogy egy másik barátnője mindig is vonzott egy kicsit. Alig hallok róla, pedig kénytelenek vagyunk még beszélni.

2012. jan. 19. 13:38
 5/11 tevetke ***** válasza:
Mekkora TROLL :D :P
2012. jan. 19. 13:40
 6/11 tevetke ***** válasza:
Ez férfiaknál is működik valamennyire? :D
2012. jan. 19. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
nem működik, ne nevess
2012. jan. 19. 13:43
 8/11 Click0218 válasza:

Nekem páromnak régen volt egy barátnője aki rohadtul nem volt nekem szimpatikus (utána lett egy ilyen oszt. társa, de az egy másik történet) és szóvá tettem, hogy nem nagyon kellene vele barátkozni mert rossz hatással lehet rá. Nem is találkoztak mostanáig, és a csaj teljesen megváltozott. Már én szoktam szólni páromra, hogy ha megyünk valahova ne hívjuk-e azt a csajt is. De az igaz amikor ezek voltak akkor 14-15 évesek voltunk most meg 22-21 :)

A másik meg én megmondtam páromnak pl. hogy az a leányzó akit a fentebb leírtakban említek mostanság ki van csinosodva meg van szépülve és a múltkor mondtam páromnak , hogy nekem bejön a barátnője, és ha mi most nem lennénk együtt összejönnék vele. Párom nem háborgott nem féltékenykedett nem rendezett jelenetet azóta sem, inkább csak ennyit válaszolt: Nem gondolod ha mi nem lennénk együtt őt sem ismernéd? :D és nevetett. Szóval nem minden nő fogja fel úgy a dolgokat ahogy ti leírjátok.

2012. jan. 19. 18:11
 9/11 tevetke ***** válasza:

"Nem gondolod ha mi nem lennénk együtt őt sem ismernéd?"

Biztos nagyobb városban élsz, mint én, mert itt az ilyen nem valószínű... az meg hogy a f*szim a pofámba vágja, hogy melyik barátnőmre van ráindulva... hát no comment -.-

2012. jan. 19. 21:05
 10/11 Click0218 válasza:
nem vagyok ráindulva hanem csak mondtam hogy bejön a kettő nem ugyanaz előbb tanuljátok meg értelmezni a szavakat. Nem minden nő olyan prűd mint itt sokan. Egy kapcsolat alapja az őszinteség. Elvégre hű vagyok a páromhoz nem lépek félre ezt ő is nagyon jól tudja. Tanuljatok meg értelmezve olvasni, nem pedig szelektív tudattal, hogy azt jegyzed meg amit te úgy gondolsz és aztán ellenszenvesen rakod össze.
2012. jan. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!