Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek?
Amirol nem tud az nem faj neki...
ha tonkre akarod vagni a kapcsolatott akkor hajra, ha meg neked lelkiismeretfurdalasod van... nem csodalom idezojelbe tennem, hogy egy gy*ker vagy mert ugymond megcsaltad...
20/F
Látom a két fiú és az egy lány tökellentétes véleményen van. :)
Hadd kérdezzek vissza, ebből szerintem tudni fogod a választ:
Ha nem mondod el, az milyen alapja lesz majd a további kapcsolatotoknak?
Tegyük fel, gyereket szeretnétek vagy szeretne tőled. Milyen család lesz ez egy ilyen titokkal a háttérben?
Ha nincsenek ilyen terveitek, mi értelme van húzni az egészet és pazarolni elsősorban az ő idejét egy ilyen titkon alapuló kapcsolatban?
Elárultad. Bocsánatot kérhetsz. Ha megbocsát, ami nem esélytelen, mivel tényleges közösülés (ha elhiszi), nem volt, akkor lesz alapja a továbbiaknak.
Egy jótanács, igazából egy pszichológiai alapú trükk: ne szóban mondd el, hanem üljetek le együtt a gép elé a szobában, nyiss egy szövegszerkesztőt, és gépelj. Sokkal könnyebb lesz, lesz ideje felfogni a dolgot, és könnyebben tudja majd kezelni. Akármi lesz, így jársz jobban.
A volt párommal is csináltunk ilyet (nem megcsalásos esetben, hanem pl. kezdeti bizonytalanságban, szakítás céljából), és nagyon jól működött. Végül 5 évig együttmaradtunk, mivel az ember írásban sokkal átgondoltabb, és máshogy is működik a felfogás is. Mindegy, hosszú, a lényeg, hogy jól teszed, ha így csinálod. :)
És ő is gépelje a választ. Tehát mondd hogy ne szóljon, kérd meg, hogy amit felelni akar, azt gépelje.
Ugyanakkor, ha képesek voltatok összeveszni az első hónapban, az sem jó alapja egy kapcsolatnak... Szerintem.
Ha eddig hallgattál róla...akkor most már ne mond el.
Ha csak könnyítés képpen mondanád el, hogy lazíts a bűntudatodon, akkor nem javaslom én sem.
Egyetlen dolgot mérlegelj, szereted-e, és tudod, hogy hibáztál, avagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!